• Haberler
  • Spor
  • Masterler Ligi başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Masterler Ligi başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da oluşturulan Masterler Ligi için 13 takım daha önce başvuru yapmıştı. Yaşanan olumsuzluklardan dolayı İscehisar Masterleri çekilme kararı aldı ve ligde 12 takım kaldı. 12 takımın 4'erli olarak 3 grupta mücadele edeceği Masterler Ligi hafta sonu yapılacak olan 6 maç ile başlayacak. 3 Cumartesi günü, 3 Pazar günü olmak üzere oynanacak olan maçlar Kocatepe Spor [&hellip]

Afyonkarahisar’da oluşturulan Masterler Ligi için 13 takım daha önce başvuru yapmıştı. Yaşanan olumsuzluklardan dolayı İscehisar Masterleri çekilme kararı aldı ve ligde 12 takım kaldı. 12 takımın 4’erli olarak 3 grupta mücadele edeceği Masterler Ligi hafta sonu yapılacak olan 6 maç ile başlayacak. 3 Cumartesi günü, 3 Pazar günü olmak üzere oynanacak olan maçlar Kocatepe Spor Kompleksi’nde oynanacak. Deplasmanlı olarak oynanacak olan ligde deplasmanlar ise Çay, Bolvadin, Çobanlar, Sinanpaşa ve Dinar olacak.
İLK MAÇLARDA HEDEFLER GALİBİYET
A Grubu’nda mücadele eden Kocatepe Masterleri, Çağlayan Masterleri, Afyonkarahisar Masterleri ve Bolvadin Masterleri bu hafta ilk maçlarına çıkacak. Kocatepe Masterleri ile Çağlayan Masterleri’ni konuk edecek. Afyonkarahisar Masterleri ise Bolvadin Masterleri’ni ağırlayacak.
B Grubu’nda Şeker Masterleri, Çobanlar Masterleri, Afyonspor Masterleri ve Sinanpaşa Masterleri mücadele edecek. İlk maçlarda Şeker Masterleri evinde Çobanlar Masterleri’ni konuk edecek. Afyonspor Masterleri ise evinde Sinanpaşa Masterleri’ni konuk edecek.
C Grubu’nda Fuar Masterleri, Dinar Marsyas Masterleri, Zafer Masterleri, Şuhut Masterleri yer alıyor. Grubun ilk maçında ise Fuar Masterleri, Dinar Marsyas Masterleri’ni ağırlayacak. Zafer Masterleri, Şuhut Masterleri ile karşı karşıya gelecek. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme