Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Masterchef’te Bir Kez Daha Afyonlu Damgası

Masterchef Türkiye’de Afyonlu Ayşe Ekiz, üçlü düelloda başarılı olarak bir üst tura yükseldi

Masterchef Türkiye'de Afyonlu Ayşe

masterchef

TV8’de yayınlanan Masterchef Türkiye’de Afyonlu Ayşe Ekiz, üçlü düelloda başarılı olarak bir üst tura yükseldi. Aslen Sultandağı ilçemizden olan Ayşe Ekiz, programda samimiliği ve mütevaziliği gönüllere sosyal medyada büyük övgü ve destek aldı.

Afyonlu Ayşe Ekiz, dün geceki programda düğün çorbası performansıyla üç yarışmacı arasından en başarılı ve lezzetli düğün çorbasını yaparak, bir üst tura yükseldi.

MasterChef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya Ayşe Ekiz’in çorbasından bahsederken, “Gerçekten içtiğimiz en iyi düğün çorbalarından birini yaptın.” dedi. Ayşe Ekiz’in ismini açıkladıktan sonra ünlü şef Yalçınkaya şunları söyledi: “Açık ara iyi bir çorba. Üçümüzünde görüşü öyle. Bi de MasterChef’i izlemenin avantajlarını da yakaladın. Hızlıca düdüklüde pişirip o çatal hamlen bizim çocukların çok sık yaptığı bir şey. Bu çok iyi bir taktikti. Çünkü et suyu tamamen çorbaya geçmiş, dudaklarımız yapışıyor. Yapış, yapış olacak zaten. Bu bir et suyu çorbası zaten. O çok işi zaten. Ondan sonra terbiye olayın olması gerektiği gibi. Yoğurdu, unu, tuzu, et suyu hepsi çok güzel. Sende de nohut bir fazla olsa da diğer bütün segmentlerin hepsi bir arada muhteşem olmuş. Terbiyeni ben orda gördüm, orda önce soğuk terbiyeyi sıcakla açıp bağladın. Bu da çorbayı çok iyi bir yere getirdi. Gerçekten içtiğimiz en iyi düğün çorbalarından birini yaptın.” dedi.

İSMİMİN YAZILI OLDUĞU ÖNLÜĞÜ GİYMEK İSTİYORUM

masterchefayse

“Senin de görüşlerini alalım. Gerçekten çok duygulandın.” diyen Somer’e Ayşe Ekiz şunları söyledi: “Vallahi şefim ne yalan söyleyeyim. Sağımdaki Cansel arkadaşım için gerçekten gidince şey oldum. Diğer arkadaşım için de öyle. Gerçekten duygulandım onlar için. Buraya geldiğim, bu turları başarıyla geçtiğim için çok mutluyum. İnşallah diğer turu da başarıyla geçerim, gidip şimdi ona çalışacağım. Buraya zaten kaç gündür gittim gideli çalışıyordum. Karşılığını da aldım çok şükür. İnşallah diğer turu da başarıyla tamamlayıp ana kadroya girmek istiyorum. Çok istiyorum şefim. İnşallah yaratıcılık tabaklarına çalışıyorum. İsmimin yazılı olduğu önlüğü giymek istiyorum. Ana kadroya girip yarışmaya başarıyla devam etmek istiyorum.” dedi.

X’te Ayşe Ekiz ve rakipleri için yapılan bazı yorumlarda şunlar yazıldı. “Serap’ta olmayan meziyet “Terbiyeyi”Ayşe’ye sorması gayet normal…”

“Çok uzun zamandır hiç bir insana bu kadar büyük sempati beslememiştim. Bu kadar saf ve temiz kalpli kalabilmiş olmasına gıpta ettim. En son ilkokuldayken karşımdakinin sinsiliğine bu iyi niyet seviyesinde cevap veriyordum, bende karşılığı yoktu çünkü. Tebrikler. #Masterchef #Ayşe”

“Hemşehrim Ayşe’yi tebrik ediyorum. #MasterChef’te gösterdiği başarıdan daha fazla, sergilediği karakter için gurur duydum. Kaliteli bir kişilik herşeyin üstünde övgüye layıktır. Sonuç açıklanmadı henüz ama bence kazanan şimdiden Ayşe.”

“Reyting için sakın Ayşe’yi harcamayın…”

Şu iki kişi arasında (Ayşe Ekiz ve Serap9 o kadar büyük bir fark var ki…İnsan olabilmek temiz yürekli olabilmek çok önemli…”

“Ayşe’nin zaferi için Yarın evde düğün çorbası yapıcam…”