Masterchef Türkiye'de Ayşe Ekiz Seçilmedi

Masterchef Türkiye'de Ayşe Ekiz takım seçmelerinde tercih edilmedi

Türkiye'nin sevilen yemek programı Masterchef Türkiye'de Afyonkarahisar'ı temsil eden Ayşe Ekiz, takımların mücadele edeceği bu günkü yarışmada takım seçmelerinde tercih edilmedi.

 

Takımların kıran kırana mücadele edeceği yarışmada Mavi takım kaptanı olan Zübeyde, Kırmızı takım kaptanı olarak Akın'ı seçti. Kaptanların belli olmasının ardından takım kadrolarını belirleyen seçmelere geçildi.

 

Kırmızı takım kaptanı Zübeyde'de, Mavi takım kaptanı Akın'da tercihlerini hep diğer yarışmacılardan yana kullandı. Bütün yarışmacılar takımlara katıldıktan sonra hemşehrimiz Ayşe Ekiz son yarışmacı olarak mecburen Kırmızı takıma katıldı.

 

Takım seçimlerinde Ayşe Ekiz'in uzun süre sessiz kalması şeflerin de gözünden kaçmadı. Hakan ile birlikte son 2'ye kalan Ayşe Ekiz, Mehmet Şefin "Ayşe hiç sesin çıkmıyor, sen de mi geçen hafta çok kötüydün?" sorusu üzerine sessizliğini bozdu. Ayşe, "Geçen hafta 3'te 1 yaptım şefim, iyi değildim." dedi. Bunun üzerine Mehmet Şef, Ayşe Ekiz'e tekrar neden sona kaldığını sordu. Temsilcimiz Ayşe Ekiz, "Şefim kaptanlarımız böyle tercih etti, bizde burada bekliyoruz; ne yapalım?" şeklinde cevap verdi. 

 

"AYŞE ÇOK MU ÜZDÜK SENİ"

Takımların belli olmasından sonra şefler istatistiklerden bahsederken Mehmet Şef, Ayşe Ekiz'e; "Ayşe, çok mu üzdük seni be?" şeklinde tekrar soru yöneltti. Ayşe Ekiz; "Gerçekten moralim bozuk değil. Bir yere gidecektim buraya geldim geçen haftadan 3'te 1 yaptım. Sona kalmakta sorun değil, ben yemeğimi yapıp takıma puan kazandırdıktan sonra benim için sorun yok." ifadelerini kullandı.

 

Ayşe Ekiz özel röportajda yaptığı açıklamada ise şunları kaydetti: "Geçen hafta güzel performansım yoktu ama benden daha performanssız insanlar da vardı ama benim takıma son seçildiğim problem değil. Ben sadece yemeğimi yapar geçerim. Takımlarda da uyumlu çalışıyorum. Yemeği bilsem de bilmesem de alıyorum, bir şekilde ortaya çıkarıyorum. Bazen oluyor bazen olmuyor ama ben takımım için yine elimden geleni yapacağım. Başta kendi istatistiğim için ve takım için yemeklerimi güzel bir şekilde yapıp ortaya çıkaracağım. Son seçilmek benim için sorun değil."

Bakmadan Geçme