Masterchef Ayşe Ekiz, Devlet Ana'ya Ne Dedi?

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Masterchef 2024'ün ana kadrosuna girme başarısı gösteren Sultandağlı Ayşe Ekiz'i makamında ağırladı. Ekiz, Devlet Ana'ya bakın ne dedi…

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Sultandağı ilçesinin Çukurcak Köyü’den olan, Balaban Yaylası’nda koyunların arasında çektiği video ile Masterchef 2024 yarışmasına katılan; yarışmada gösterdiği başarıyla ana kadroya kalan Ayşe Ekiz’i makamında misafir etti.

Ayşe Ekiz’i kapıda karşılayan Vali Yiğitbaşı, “Allah yolunu açık etsin. Bizi Afyonkarahisar olarak heyecanlandırdın” ifadelerini kullandı.

Ayşe Ekiz ise Devlet Ana’ya “Sayın Valim, gerçekten en iyi bildiğim şeyi yapamadım, gittim başka ülkenin mutfağını çok güzel yaptım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. İnşallah daha ileriye gider, sizleri daha çok gururlandırırım ” dedi.

Vali Yiğitbaşı, sosyal medya hesabından “MasterChef Türkiye 2024’teki başarısı ve yetenekleriyle ana kadroya katılan Afyonkarahisarlı hemşehrimiz Ayşe Ekiz’le bir araya geldik. Ayşe’yi başarısından dolayı tebrik ediyorum ve desteğimizin her zaman onunla olduğunu belirtmek istiyorum. İnşallah bu azmi ve yetenekleriyle çok daha güzel işler başaracak” notunu paylaştı.

Haber

Bakmadan Geçme