Masteler kendi ligini oluşturdu

Afyonkarahisar’da bulunan 8 master takımı kendi aralarında yaptıkları statü ve komite ile lig oluşturdu ve müsabakalar başladı. 2022-23 futbol sezonunda 8 takımın katılımıyla çift devre lig ve merkezdeki sahalarda oynanmak üzere masterler kendi aralarında statü hazırladı. Lig sonunda takımlar 1.-3. ve 2.-4. ile çapraz eşleşme yaparak yarı final ve final oynayacak. Finali kazan ekip şampiyon [&hellip]

Afyonkarahisar’da bulunan 8 master takımı kendi aralarında yaptıkları statü ve komite ile lig oluşturdu ve müsabakalar başladı.

2022-23 futbol sezonunda 8 takımın katılımıyla çift devre lig ve merkezdeki sahalarda oynanmak üzere masterler kendi aralarında statü hazırladı. Lig sonunda takımlar 1.-3. ve 2.-4. ile çapraz eşleşme yaparak yarı final ve final oynayacak. Finali kazan ekip şampiyon olacak. Şeker Masteleri, Zafer Masterleri, Bolvadin Masterleri, Çağlayan Masterleri, Ahmetpaşaspor Masterleri, Sinanpaşaspor Masterleri, Kocatepe Masterleri ve Afyonspor Masterleri olmak üzere ligde 8 takım yer alacak.

Şeker Masterleri Yöneticisi Mehmet Temur’un başkanlığında oluşturulan Komitede Çağlayan Masterlerinden Hasan Beyazıt, Bolvadin Masterlerinden İbrahim Akbal, Zafer Masterlerinden Mustafa Oğuz ve Kocatepe Masterlerinden ise İsa Özbek yer aldı.

Ligde sporcular için 1983 doğumlar yaş sınırını oluştururken 1984 ve 85 doğumlular kontenjan olarak forma giyebilecek. 84-85 doğumlulardan 5 sporcu takımda yer alabilecek fakat iki sahada 3 kulübede olacak şekilde kadroda mücadeleye destek verebilecek. Masterler Ligi’nde, amatör liglerde oynayan futbolcular yer alamayacak. >> Meral GÜNAY’ın Haberi

Bakmadan Geçme