Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Misafir Kalem
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

MASKELİ BALO VE SAHTE YÜZLERİ

Halil
KOCAŞABAN

 

Hırsız içeride olunca kapı kilit tutmaz oğul, Halkın içinde bozgunculuk yapan haindir oğul! Ne güzel söylemiş Dedem Korkut günümüzde şu an tam olarak bu haldedir. Üsluplu ve usturuplu yazmak, konuşmak istiyorum ama yaşananları görünce olmuyor. Batıperest mankurtlar sizi, en hafif tabirle defolun gidin elinize hangi fırsat geçerse hainlik peşindesiniz.
Yüce ALLAH’ın işi işte. Tam Türkiye’nin sağlık sistemine laf edeceklerdi, Avrupa’nın sağlık sistemi yerle bir oldu.
Tam Türkiye’nin ekonomisine laf edeceklerdi… Tüm dünyada ekonomi çöktü!
Demokrasi şampiyonu ilan ettikleri ABD’de polise isyan gösterileri başladı. Fırsat bu ya, şimdi de Türk polisimize dil uzatma telaşına düştüler. Yok Miami polisi göstericiler önünde diz çökmüşmüş, yok insan haklarıymış, saygı varmışmış. Amerikan conileri hareket eden her şeye ateş ediyor, gerçek budur! Sizler de onların şakşakçısı yobazlarsınız. Biliyoruz sizin derdiniz Türk Devletiyle ve elinize geçen her fırsatta maddi manevi tüm değerlerimize saldırmaya devam edeceksiniz. Katil olarak itham ettiğiniz bizim Türk polisimiz vatanın bölünmez bütünlüğüne göz dikenin gözünü oydu. Biliriz bundandır kuyruk acınız,.
Hatırlatmakta fayda görürüz, bizim polisimiz şu pandemi sürecinde tarla sürdü, alış veriş yaptı sipariş getirdi. Vatandaşı sırtında taşıdı, halkı neşelendirmek için misket dahi oynadı ama siz Batıperestlere yine yaranamadı. Sözü ULU ÖNDER ATATÜRK’ün sözleriyle tamamlamak isterim. “Herkesin Polisi kendi vicdanıdır. Fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.”
Atasının izinde halkın hizmetinde olan devlet gücünün temsili toplum güvenliğinin en temel öğesi Emniyet güçlerimize tüm emek ve çalışmaları için teşekkürü bir borç biliriz. Varlıkları ebet müddet daim olsun…
SAYGILARIMLA

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER