Masa’nın yıldızı Bahçeşehir oldu

Okul Sporları Masa Tenisi Yıldız Kız ve Erkeklerde müsabakalar tamamlandı. Çobanlar İmam Hatip Ortaokulu kızlarda birinci olurken, Bahçeşehir Koleji ise Erkeklerin şampiyonu oldu   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Masa Tenisi Yıldız Erkekler ve Kızlarda yapılan müsabakalar maçlar tamamlandı. [&hellip]

Okul Sporları Masa Tenisi Yıldız Kız ve Erkeklerde müsabakalar tamamlandı. Çobanlar İmam Hatip Ortaokulu kızlarda birinci olurken, Bahçeşehir Koleji ise Erkeklerin şampiyonu oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Masa Tenisi Yıldız Erkekler ve Kızlarda yapılan müsabakalar maçlar tamamlandı. Müsabakalar sonunda Kızlar kategorisinde; Çobanlar İmam Hatip Ortaokulu birinci, Derbent Ortaokulu ikinci, Afyon TED Koleji üçüncü, Çobanlar Ortaokulu dördüncü oldu. Yıldız erkekler kategorisinde; Bahçeşehir Koleji birinci, Yaylabağ Ortaokulu ikinci, Çobanlar İmam Hatip Ortaokulu üçüncü, Karacaahmet Ortaokulu ise dördüncü oldu.
Okul Sporları masa tenisi müsabakalarını Çiğiltepe Spor Salonu’nda tamamladıklarının altını çizen Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu, “Bir kez daha görmüş olduk ki Milli Mücadele’nin kazanıldığı bu topraktaki gençler spora ilgili. Masa tenisi branşına da bir hayli ilgi ve katılım yüksek. Burada derece elde eden takımlarımız grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek. Ben inanıyorum ki bu gençler grup müsabakalarında da derece elde edecek ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak. Emeği geçen; beden eğitimi öğretmenlerini ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Düzenlenen ödül töreni dereceye giren sporculara ile madalya ve kupalarını İl Müdürü Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen takdim etti.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme