• Haberler
  • Spor
  • Masa'nın şampiyonu Özgen – Kocatepe Gazetesi

Masa'nın şampiyonu Özgen – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen ve firmalar arasındaki dostluğu pekiştiren ATSO Spor Oyunları'nın bireysel branşlarından biri olan Masa Tenisi müsabakaları gerçekleştirildi.BARO'DAN CENKÖZGEN BİRİNCİ OLDUKocatepe Spor Kompleksi Çiğiltepe Spor Salonu'nda yapılan müsabakalar sonucunda Afyonkarahisar Barosu'ndan Cenk Özgen birinci, Budan Termal Otel'den Ali İhsan Şahin ikinci oldu.3. RAMAZANYILMAZ13. ATSO Spor Oyunları'nın Masa Tenisi karşılaşmalarında [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen ve firmalar arasındaki dostluğu pekiştiren ATSO Spor Oyunları’nın bireysel branşlarından biri olan Masa Tenisi müsabakaları gerçekleştirildi.
BARO’DAN CENK
ÖZGEN BİRİNCİ OLDU
Kocatepe Spor Kompleksi Çiğiltepe Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar sonucunda Afyonkarahisar Barosu’ndan Cenk Özgen birinci, Budan Termal Otel’den Ali İhsan Şahin ikinci oldu.
3. RAMAZAN
YILMAZ
13. ATSO Spor Oyunları’nın Masa Tenisi karşılaşmalarında üçüncülük maçı, ilginç dakikalara sahne oldu. Ahmet Sarıdere Yapı Mer. Ltd. Şti. adına turnuvaya katılan Ahmet Sarıdere ile Ramazan Yılmaz kıran kırana mücadele etti. Müsabaka sonucunda kazanan Ramazan Yılmaz oldu.

Bakmadan Geçme