• Haberler
  • Spor
  • Masanın enleri belirlendi – Kocatepe Gazetesi

Masanın enleri belirlendi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da yapılan (ANALİG) Masa Tenisi Yarı Final müsabakalarına 16 ilden 12 erkek 12 kız takım katıldı. 1-3 Nisan'da oynanan Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Müsabakaları yapılan son müsabakaların ardından tamamlandı. Müsabakalara katılan tüm takımlara katılım belgesi verilirken başarılı olan takımlara da başarı belgesi takdim edildi.Afyonkarahisar'da yapılan Yarı Final müsabakalarında, erkeklerde İstanbul Anadolu, Adana, Yalova ve [&hellip]

Afyonkarahisar’da yapılan (ANALİG) Masa Tenisi Yarı Final müsabakalarına 16 ilden 12 erkek 12 kız takım katıldı. 1-3 Nisan’da oynanan Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Müsabakaları yapılan son müsabakaların ardından tamamlandı. Müsabakalara katılan tüm takımlara katılım belgesi verilirken başarılı olan takımlara da başarı belgesi takdim edildi.
Afyonkarahisar’da yapılan Yarı Final müsabakalarında, erkeklerde İstanbul Anadolu, Adana, Yalova ve Ankara illeri derece elde ederken, kızlarda da Yalova, İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu ve Ankara takımları Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme