• Haberler
  • Genel
  • Masal Dünyası Parkı’nda çalışmalar sürüyor

Masal Dünyası Parkı’nda çalışmalar sürüyor

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapımına başlanan M. Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı’nda çalışmalar devam ediyor Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde 32 bin metrekare alan üzerinde yapılacak Masal Dünyası Parkı’nda çalışmalar sürüyor. Çocukların masal dünyası kahramanlarını yakından tanıyacağı parkta, bir yandan masal evleri yapılırken diğer yandan macera ve survivor parkurları ile çocuk oyun gruplarının altyapısı oluşturuluyor.Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan [&hellip]

Masal Dünyası Parkı'nda çalışmalar sürüyor

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapımına başlanan M. Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı’nda çalışmalar devam ediyor

Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde 32 bin metrekare alan üzerinde yapılacak Masal Dünyası Parkı’nda çalışmalar sürüyor. Çocukların masal dünyası kahramanlarını yakından tanıyacağı parkta, bir yandan masal evleri yapılırken diğer yandan macera ve survivor parkurları ile çocuk oyun gruplarının altyapısı oluşturuluyor.
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, park içerisinde bulunan kayanın doğallığı korunarak etrafında oluşturulacak şelale ve havuzun yapım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Açıklamada, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına da başlanan parkta, ailelerin rahatça dolaşabileceği geniş yürüyüş yolları oluşturulduğu belirtilirken Afyonkarahisar eski Belediye Başkanı M. Sami Hancıoğlu’nun adının verileceği Masal Dünyası Parkı’nda çalışmaların belirgin hale gelmeye başladığı kaydedildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme