Masa Tenisi Ligi’nde Bilge fırtınası

Masa Tenisi Ligi maçlarına ilk kez katılan Bilge Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları şampiyonluk elde ettiler Masa Tenisi Büyükler Ligi mücadeleleri Pazar günü düzenlenen maçlarla sona erdi. Toplam 4 kulübün yarıştığı maçlar kıran kırana geçerken şampiyonluk Bilge Gençlik ve Spor Kulübü’nün oldu. Daha yeni kurulmasına rağmen bir çok alanda faaliyet gösteren Bilge Gençlik ve Spor [&hellip]

Masa Tenisi Ligi'nde Bilge fırtınası

Masa Tenisi Ligi maçlarına ilk kez katılan Bilge Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları şampiyonluk elde ettiler

Masa Tenisi Büyükler Ligi mücadeleleri Pazar günü düzenlenen maçlarla sona erdi. Toplam 4 kulübün yarıştığı maçlar kıran kırana geçerken şampiyonluk Bilge Gençlik ve Spor Kulübü’nün oldu. Daha yeni kurulmasına rağmen bir çok alanda faaliyet gösteren Bilge Gençlik ve Spor Kulübü, sezonun ilk şampiyonluğunu da masa tenisinde elde etti. Toplam 4 kulüpten 5’er sporcunun yarıştığı maçlar kıran kırana geçti. Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu Masa Tenisi bölümünde yapılan mücadelelerde Bilge Gençlik ve Spor Kulübü, turnuvayı yenilgisiz şampiyon olarak tamamladı. Takım Kaptanı Ali Yeni liderliğinde şampiyonluk kupasını kaldıran Bilge Gençlik Spor, bundan sonraki katılacağı kategorilerde de şampiyonluk hedefliyor.
Asıl hedef alt yapı
Bilge Gençlik ve Spor Kulübü Sorumlusu Fevzi Çınar da Masa Tenisi’nde şampiyonluğa ulaştıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Çınar, “Asıl hedefimiz alt yapı. 7 farklı branşta faaliyet gösteriyoruz. Bunlardan birisi de masa tenisi. Masa Tenisi’nde sezonun ilk turnuvasını yaptık. Bundan sonra da hedefimiz hep şampiyonluk olacak” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme