Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Market ve AVM’lere kıyasla pazarlar virüste sıfır riskte

Sebze ve Meyveciler Esnaf

Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Veysel Gök, Belediye ekiplerinin pazarları dezenfekte etmesiyle virüse karşı sıfır riskle halka hizmet ettiklerini açıkladı. Gök,
marketler ve AVM’ler ile kıyaslanamayacak kadar koronaya karşı sıfır risk bulunan pazarlara halkı beklediklerini söyledi

 

Afyonkarahisar Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Veysel Gök, katlı pazar yerinde yaptığı açıklamada 18 Mart Şehitleri Anma Gününde tüm şehitleri rahmet ve saygı ile andıklarını kaydetti.
“TÜM ÖNLEMLER ALINDI”
Dünya genelinde salgın olan koronavirüsle ilgili değerlendirmede bulunan Veysel Gök, virüsün eller yoluyla veya virüslü kişinin temas ettiği yere dokunulduğuna bulaşmanın gerçekleştiğini belirtti. Devlet yetkililerinin açıklamalarını yakından takip ettiklerini dile getiren Gök, “Ellerimizi, sabunlu bir şekilde sık yıkamak virüse karşı önlem olarak olmazsa olmazlarımızdan. Maske takmak yüzü tahriş edip ellerimizle takıp çıkartırken bulaşma imkânı bazen artabiliyor. Gerek duyulursa devletimizden açıklama yapılırsa her müşteri ve esnafımıza maske dağıtırız. Maske şu anki süreçte korumaktan ziyade daha çok yayılmasına sebebiyet verebileceği ihtimaline karşı maske haricindeki bütün önlemleri virüse karşı sıfır risk olarak aldık.” dedi.
“MARKETLER YERİNE PAZAR VE MANAV TERCİH EDİLMELİ”
“Kapalı mekânlarda ne kadar önlem alınırsa alınsın bulaşma ihtimali var.”diyen Gök, “Sağlığımız ve yarınlarımız için halkımızı önemle pazarlarımızdan ve manavlarımızdan alışveriş etmesini tavsiye ediyoruz. Her zaman olduğu gibi market zincirleri insanları aldatmaya pazarlarımızda ise rekabet ortamı, kalite, çok çeşitlilik, tazelik ve hesaplı alışveriş de her zaman Afyonlu hemşerilerimizle bir beraber kardeş olduğumuzu daha önceki basın açıklamalarımızda da defalarca dile getirdik. Dünyayı tehdit ve risk altına alan korona ya karşı da alacağımız tedbirlerden daha güçlü olmayacağı bilinci ile virüse karşı sıfır risk hedefine esnafımıza ve müşterilerimize eldiven dağıttık.” diye konuştu.
“PAZARLAR KORONA
VİRÜSTE SIFIR RİSKTE”
Sürekli gerekli bilgilendirmeleri yaptıklarını dile getiren Gök şunları söyledi: “Sürekli gereken bilgilendirmeleri yaparken, önlemler alarak ve uygulamaya geçerek Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatı ile Belediye ekiplerimizin pazarlarımızın bir gün önce dezenfekte etmesiyle virüse karşı sıfır risk Afyonkarahisar halkımıza hizmet olarak sunmuş bulunuyoruz. Marketler ve AVM’ler ile kıyaslanamayacak kadar koronaya karşı sıfır risk, pazarlarımıza bekleriz. Bu arada şunu da söylemeden geçmek istemiyorum. En başından bugüne kadar Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın ve sağlık çalışanlarımızın gecesini gündüzüne katması, göstermiş oldukları fedakârlıklarını şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti