Marifetli Hanımlar Pazarı açıldı

Afyonkarahisar Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde şehirdeki kadınlarca üretilmiş el işi ve gıda ürünlerinin satışının yapıldığı 'Marifetli Hanımlar Pazarı'nın üçüncüsü dün sabah törenle açıldı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in desteği ile kadınların ev ekonomisine katkı sağlamak için Zafer Meydanı'nda yüzü aşkın stant kuruldu. Açılış programına AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde şehirdeki kadınlarca üretilmiş el işi ve gıda ürünlerinin satışının yapıldığı “Marifetli Hanımlar Pazarı”nın üçüncüsü dün sabah törenle açıldı

Haber

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in desteği ile kadınların ev ekonomisine katkı sağlamak için Zafer Meydanı’nda yüzü aşkın stant kuruldu. Açılış programına; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek, Rektör Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldılar.
“HANIM KARDEŞLERİMİZİN DESTEKÇİSİYİZ”
Programın açılışında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, üretken marifetli hanımları kutlayarak sözlerine başladı. Zeybek, “Hanımları tebrik ediyorum. Belediye olarak kendilerine destek çıkmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimiz, hanım kardeşlerimiz el emeği ürünlerini pazarlayabilecekleri bir yer mi var mı diye sorduklarında meydanın emirlerinde olduğunu, istedikleri zaman onlara verebileceğimizi ifade etmiştik. Gayemiz unutulmaya yüz tutmuş el emeği göz nuru eserlerin gün yüzüne çıkartılıp, satışının yapılması ile ev ekonomilerine katkı sunmak. Hanım kardeşlerimiz el emeklerini burada sergiliyorlar. Açılışımızın hayırlı olmasını temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum.” dedi.
“HÜKÜMET OLARAK GİRİŞİMCİ HANIMLARI DESTEKLİYORUZ”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven programda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Üçüncüsü gerçekleştirilen Marifetli Hanımlar Pazarının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Güzel bir organizasyon olmuş. Bu etkinliğin meydanda yapılması da önemlidir. Burası Afyonkarahisar’ın merkezi. Girişimci hanım kardeşlerimize de hayırlı pazarlar olsun diyorum. Hükümet olarak girişimci hanımları gönülden destekliyoruz. Pazara katılan herkese bereketli kazançlar diliyor, Belediye Başkanımız ve emeği geçen personellere de teşekkür ediyorum.”
PAZAR 3 GÜN AÇIK KALACAK
Protokol konuşmalarının ardından kurdele kesilerek Marifetli Hanımlar Pazarı’nın açılışı yapıldı. Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek ile protokol üyeleri stant kuran kadınların tezgâhlarını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek sergilenen ürünlerden satın alarak hanımlara destek oldu. Marifetli Hanımlar Pazarı üç gün boyunca ziyarete açık kalacak.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme