• Haberler
  • Genel
  • Mareşal’in yıldızları ışıl ışıl – Kocatepe Gazetesi

Mareşal’in yıldızları ışıl ışıl – Kocatepe Gazetesi

İzmir Bornova’da yapılan 2. Etap Kulüpler arası Trambolin Cimnastik Yarışması’na katılan Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Spor Kulübü sporcuları takım halinde Türkiye Üçüncüsü oldu Cimnastik Federasyonu’nun 2010 yılı faaliyet programında yer alan 2. Etap Kulüplerarası Trampolin Cimnastik Yarışması 16-17 Eylül 2010 tarihlerinde İzmir Bornova Cimnastik Salonu'nda yapıldı. Yarışmada Afyonkarahisar’ı temsil eden Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim [&hellip]

Mareşal'in yıldızları ışıl ışıl

İzmir Bornova’da yapılan 2. Etap Kulüpler arası Trambolin Cimnastik Yarışması’na katılan Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Spor Kulübü sporcuları takım halinde Türkiye Üçüncüsü oldu

Cimnastik Federasyonu’nun 2010 yılı faaliyet programında yer alan 2. Etap Kulüplerarası Trampolin Cimnastik Yarışması 16-17 Eylül 2010 tarihlerinde İzmir Bornova Cimnastik Salonu’nda yapıldı. Yarışmada Afyonkarahisar’ı temsil eden Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Spor Kulübü yıldızlar erkek takımı, takım halinde Türkiye 3.sü oldular.
“Başarının arkası gelecek”
Cimnastik il temsilcisi ve Cimnastik antrenörü Mehmet Kumartaşlı yaptığı açıklamada bu sene içerisinde Jimnastik federas-yonuna bağlı Trambolin branşında yarışmaya başladıklarını ve ilk sene olmasına rağmen güzel bi başlangıç yaptıklarını belirtti. Sonraki yıllarda başarılarını daha üst seviyeye taşıyacaklarını söyleyen Kumartaşlı “Her türlü zor şartlara rağmen bu süreçte kendilerine maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’a, bu branşın Afyon’a kazandırılmasında büyük emeği olan Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Spor Kulübü Başkanı Muhammed Doğan’a ve Afyonumuzun isminin Trambolin ve Kule Tramplen atlama branşında da duyurulması için çalışan ve destek veren Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş’a ve son olarak bu başarının gelmesinde trambolin aleti olmadan bu başarıya imza atan öğrencilerime teşekkür ederim. Hedefimiz sonraki yıllarda daha iyi şartlarda daha üst seviyelerde başarılar elde etmek. Bu amaç için alt yapıdan da sporcuların gelmesi için çalışmalarımıza aralıksız bi şekilde devam edeceğiz. Kısıtlı imkanlarla büyük şehirlerle başa baş bi mücadele sergilemek bizim için bir gurur kaynağıdır.”
Bornova’da yapılan yarışmada afyon’u temsil eden Cimnastikçilerin isimler ise şöyle ; Timur Çetinbaş, Abdullah Çetin, Tamer Çe-tinbaş.

Bakmadan Geçme