• Haberler
  • Spor
  • Marble Systems Tureks Özel Sporculara Destek

Marble Systems Tureks Özel Sporculara Destek

Marble Systems Tureks, Frig Ultra Maratonu'nda sponsor olduğu '+1 Farkla Koşuyoruz' parkuruyla bu sene de özel gereksinimli sporculara ve adaylarına desteğini sürdürüyor.

Afyonkarahisar’da bu yıl 10. kez düzenlenecek olan Frig Ultra Maratonu 13-15 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.

YÜZE YAKIN AİLENİN KATILIMI BEKLENİYOR

Afyonkarahisar'ın Frigya Vadileri'nde 2K, 6K, 12K, 22K, 38K ve 54K parkurlarından oluşan arazi koşusuna geçen yıl Marble Systems Tureks’in sponsorluğuyla eklenen “+1 Farkla Koşuyoruz” parkuru, bu yıl da özel gereksinimli sporculara ve adaylarına ayrılacak. Toplam 2,5 kilometrelik iki farklı parkurda 14 Eylül’de koşulacak bu özel etkinliğe 100’e yakın ailenin katılması bekleniyor. 

TURUNÇ: DEĞERLİ ÇOCUKLARIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Ticari ve sosyal olarak yaptığı en gurur verici iş olarak tanımladığı “+1 Farkla Koşuyoruz” projesi için Marble Systems Tureks Turunç Madencilik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Turunç, “ Özel gereksinimli sporcularımızı ve adaylarını hayatın içine katma konusunda büyük hassasiyet gösteriyoruz. Geçen sene 60 çocuğumuz ve aileleriyle çok özel anlar yaşadık. Spor onların hayatında çok önemli bir değer ve onlara katkısı inanılmaz. Amacımız sporun hayatlarına girmesi ve bir parçası olmasını kolaylaştırmak. Bu ve benzeri projeleri hayata geçirmeyi, onların yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu değerli çocukların arasına katılmak isteyen adaylar için de var gücümüzle iş birliği yapmaya devam edeceğiz. Buradan bizden desteklerini sakınmayan Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Atletizm Fedarasyonu’na teşekkür ederiz.” dedi

Bakmadan Geçme