Marble İzmir Fuarı'nda Alimoğlu'na büyük destek

Afyonkarahisarlı işinşasın İbrahim Alimoğlu önümüzdeki günlerde yapılacak olan EMİB seçimleri öncesinde sektörün önde gelen firmaları ile birlikte katıldığı Marble İzmir Fuarı'nda gördüğü ilgiden son derece memnun kaldı   Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) Başkan Adayı, Afyonkarahisarlı işinsanı İbrahim Alimoğlu, doğal taş ihracatının can damarı Marble İzmir Fuarı'nda gördüğü büyük ilgi ve destekten son derece memnun [&hellip]

Afyonkarahisarlı işinşasın İbrahim Alimoğlu önümüzdeki günlerde yapılacak olan EMİB seçimleri öncesinde sektörün önde gelen firmaları ile birlikte katıldığı
Marble İzmir Fuarı’nda gördüğü ilgiden son derece memnun kaldı

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) Başkan Adayı, Afyonkarahisarlı işinsanı İbrahim Alimoğlu, doğal taş ihracatının can damarı Marble İzmir Fuarı’nda gördüğü büyük ilgi ve destekten son derece memnun kaldı. Kendisine ait 3 ayrı firmanın satandları ile İzmir Marble Fuarı’nda yerini alan Alimoğlu ailesi Marble İzmir’de güç birliği yapan sektörün, EMİB seçimlerini de yine güç birliği içerisinde tamamlayacağını söyledi.
Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği (TÜMMER) Yönetim Kurulu Başkanı da olan İbrahim Alimoğlu, Marble İzmir’in açılışında yaptığı konuşmada, pandemi ve konteyner krizi gibi küresel sorunlara karşın sektörün bir olup ellerinden gelenin fazlasını yaptığına dikkat çekmişti. Alimoğlu “2021 yılı normalleşme döneminde sektör hızla toparlanarak ihracatını 2.1 milyar dolara çıkardı, benzer biçimde makine satışlarımız yükseldi” dedi.
Afyonkarahisar’da Fuar öncesinde ekibindeki isimlerle birlikte kamuoyunun karşısına çıkarak adaylıklarını açıklayan İbrahim Alimoğlu ve ekibi EMİB seçimlerinde “Hep Birlikte Güçlüyüz” sloganıyla yol olacaklarını bildirmişlerdi. İbrahim Alimoğlu, İzmir’deki fuarın açılışının ardından katılımcı firmaları ziyaret ederek projelerini anlattı. Alimoğlu, gençlerin ve tecrübenin omuz omuza olduğu bir liste ile seçime girdiklerini söyledi. Dünyada hızla gelişen yeni nesil ticaret kavramına karşı hazırlıklar içerisinde olduklarını belirten Alimoğlu, “Bu konuda sektöre öncülük yapacağız. Deneyimli, enerjisi yüksek, sorunların çözümü için gecesini gündüzüne katacak bir ekiple yola çıktık. Ticaret günümüzde dijital dünyada hüküm sürmeye başladı. Bu konuda hızlı davranmak gerekiyor. Sektörün Metavarse evreninde yerini alması gerekiyor. EMİB, kesinlikle metaverse’de yerini alacak. Bu konuda ilk adımları attık” dedi.
Alimoğlu Mermer Granit standında metavers projesini ilk deneyimleyen kişi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer oldu. Soyer’in projeyi çok beğendiğini ve son derece yerinde bulduğunu belirten Alimoğlu, “Gençler olunca her şey daha güzel oluyor” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme