• Haberler
  • Spor
  • Maraş Bodrum'u geçti – Kocatepe Gazetesi

Maraş Bodrum'u geçti – Kocatepe Gazetesi

2017-18 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, Afyonkarahisar kampını Bodrumspor maçı ile tamamladı. Kahramanmaraşspor, Bodrumspor'la oynadığı maça Mesut Balkan, Evren Kilarcı, Bilal Hallaçlar, Erkan Bükülmez, Ethem Sevinç, Eser Akbaş, Barış Çiçek, Timuçin Aşcıgil, Hüseyin Kar, Serbay Yağız, Ramazan 11 ile çıktı. Maçı Bilal Hallaçlar'ın ayağından gelen golle 1-0 kazanan Maraş, [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, Afyonkarahisar kampını Bodrumspor maçı ile tamamladı. Kahramanmaraşspor, Bodrumspor’la oynadığı maça Mesut Balkan, Evren Kilarcı, Bilal Hallaçlar, Erkan Bükülmez, Ethem Sevinç, Eser Akbaş, Barış Çiçek, Timuçin Aşcıgil, Hüseyin Kar, Serbay Yağız, Ramazan 11 ile çıktı. Maçı Bilal Hallaçlar’ın ayağından gelen golle 1-0 kazanan Maraş, Afyonkarahisar kampında ilk maçını kazanmış oldu.
SAHALAR İNCELENDİ
Kahramanmanmaraşspor’un kampına gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Müdürü Halil Bozdoğan, Büyükşehir Belediye Muhtarlıklar Daire Başkanı Adnan Alagöz, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Stadyum ve antrenman sahalarda inceleme de bulundu. Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi Bölgesine yapılacak antrenman sahaları için Ayfonkarahisar’daki sahalarda ve stadyumda inceleme yapan Maraş heyeti sahaların mesafelerini kurgusunu, çalışma şeklini inceledi.
Kahramanmaraş’ta kamp merkezi kurmayı düşünen Maraş protokolü büyük bir stadyum yanına da çok sayıda antrenman sahası yapmayı planlıyor. Maraş protokolünün Afyon inceleme yaptığı 4. Şehir oldu. Heyetin daha önce Antalya’da da inceleme yaptığı öğrenildi.
MARAŞ AFYON’U SEVDİ
Afyonkarahisar’da kamp yapan Kahramanmanmaraşs-por, tamamladığı kampın ardından izne ayrıldı. Önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar’da bir araya gelecek olan Kahramanmanmaraşs-por, sezonun ilk maçında Nazilli’de oynayacağı için hazırlıklarına Afyon’da devam edecek. Nazilli maçına kadar Afyonkarahisar’da Akrones Termal Otel’de kalacak olan Maraş, Nazilli maçından sonra Maraş’a gidecek. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme