Manisa Üniversitesi Personel Alımı 2023

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 2023 yılı personel alımı için ilana çıktı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi toplam 172 adet sözleşmeli personel alımı yapacak.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel statüsünde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Alıma müracaatlar 20 Kasım 2023 – 1 Aralık 2023 tarihleri arasında (mesai saatleri içerisinde) sadece şahsen ya da noter vekaleti verilmiş vekili tarafından başvurulabilecek.

Haber

Haber
Manisa Celal Bayar Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel Alımı
4/B Sözleşmeli Personel Alımı için müracaatlar şahsen Manisa Celal Bayar Üniversite Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı/Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi 45140 Yunusemre/MANİSA adresine 20.11.2023 – 01.12.2023 (mesai saatleri içerisinde) tarihlerinde yapılacak. Başvurular sadece şahsen (ya da noter vekaleti verilmiş vekili tarafından) başvuru şeklinde alınacak. Tüm unvanlara başvuracak adayların ilan tarihinin son günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış (36 yaşından gün almamış) olmaları gerekmekte. (01.12.1988 tarihi ve sonrasında doğanlar müracaat edebilecek.) Eczacı pozisyonu hariç, tüm unvanlara başvuracak adayların 2022 yılı KPSS sınavına girmiş ve ilgili puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmaları gerekmekte. Sonuçlar, başvuruların sona erdiği tarihten itibaren 20 iş günü içerisinde www.mcbu.edu.tr web adresinde ilan edilecek. Başvuru ile ilgili olarak adaylar başvuruya gelmeden, Sözleşmeli İş Talep Başvuru Formunu indirip, eksiksiz olarak doldurmaları, ilgili bölümleri imzalayıp ilgili alana fotoğraf eklemeleri ve başvurulan nitelik kodu için istenen belgeleri de gelmeden hazırlayarak başvuru sırasında bu şekilde teslim etmeleri gerekmekte. İstihdam edilecek kadrolar ise şu şekilde sıralanıyor:
İstihdam Edilecek Kadrolar:
Sözleşmeli Hemşire (84 adet)
Sözleşmeli Destek Personeli (61 adet)
Sözleşmeli Büro Personeli (17 adet)
Sözleşmeli Sağlık Teknikeri (7 adet)
Sözleşmeli Laborant (2 adet)
Sözleşmeli Eczacı (1 adet)

Bakmadan Geçme