• Haberler
  • Spor
  • Manisa, Afyon’da toplanacak – Kocatepe Gazetesi

Manisa, Afyon’da toplanacak – Kocatepe Gazetesi

haberler.com'un haberine göre Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar'da başlıyor. Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde 10 Temmuz Pazartesi günü Afyon’da toplanacak olan yeşil-beyazlılar burada iki etaplı bir kamp dönemi geçirecek. İlk etabı 25 Temmuz Salı günü tamamlayacak olan Manisa, üç günlük iznin ardından 28 Temmuz Cuma günü yine Afyon’da ikinci etap çalışmalara başlayacak ve [&hellip]

haberler.com’un haberine göre Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar’da başlıyor. Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde 10 Temmuz Pazartesi günü Afyon’da toplanacak olan yeşil-beyazlılar burada iki etaplı bir kamp dönemi geçirecek. İlk etabı 25 Temmuz Salı günü tamamlayacak olan Manisa, üç günlük iznin ardından 28 Temmuz Cuma günü yine Afyon’da ikinci etap çalışmalara başlayacak ve 11 Ağustos Cuma gününe kadar hazırlıklarına burada devam edecek. Manisa BŞB 14 Ağustos Pazartesi günü ise Manisa’da toplanarak sezon hazırlıklarına Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde devam edecek.
“GÜZEL BİR KAMP DÖNEMİ
OLMASINI DİLİYORUZ”
Afyon’da güzel bir kamp dönemi geçirmeyi planladıklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar, kamp dönemi boyunca oynayacakları hazırlık maçlarıyla lig başlayana kadar hazır hale geleceklerine inandığını ifade etti. Kadayıfçılar, yeni transferlerinde uyum süreci açısından kampın önemli olduğuna vurgu yaptı.

Bakmadan Geçme