• Haberler
  • Genel
  • “Manevi duygularımız, adaletli olmayı söyler”

“Manevi duygularımız, adaletli olmayı söyler”

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, manevi değerlerin çok önemli olduğuna dikkat çekti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Eski Otogar Camii yatılı Kur'an Kursu davetine icabet etti.Kur'an kursu ziyaretinde tesisi gezen, çocuklarla ilgilenen ve sohbete katılan Ecer konuşmasında 'Burada ilim ve dini anlamda çocuklarımıza çok iyi eğitim [&hellip]

"Manevi duygularımız, adaletli olmayı söyler"

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, manevi değerlerin çok önemli olduğuna dikkat çekti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Eski Otogar Camii yatılı Kur’an Kursu davetine icabet etti.
Kur’an kursu ziyaretinde tesisi gezen, çocuklarla ilgilenen ve sohbete katılan Ecer konuşmasında “Burada ilim ve dini anlamda çocuklarımıza çok iyi eğitim verildiğini gözlemledim. Eğitim dersliklerine, yatakhanelere, spor salonlarına, okuma salonlarına ve yemekhanesine baktığımda gerçek anlamda çok modern bir yer olduğunu ve dinimizin tüm gerekliliğin yerine getirildiği söyleyebilirim. Ben bu gibi alanların örnek teşkil edecek şekilde çoğalmasını isterim. Belediyecilik anlayışımız içerisinde dini, İslami ve ilmi değerlerin gerekliliğe ve bu türlü alanların yaratılması gerektiğine inanıyorum. Manevi değerlere sahip olan insanlar dünyaya başka gözle bakarlar. Bilime verdiğimiz önemi dini değerlerimizi de vermeliyiz. Manevi duygularımız bize adaletli olmayı, insanlara eşit davranmayı söyler” dedi.
ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLECEK
Yenice Mahallesi’ni de ziyaret eden Ecer, mahalle sakinlerine sorunların çözümü hakkındaki projelerini anlattı. Ecer, “Yenice Mahallemiz kenar mahalle değil, tam aksine orta bir mahallemizdir. Ama adeta ortada hapsedilmiş bir mahallemizdir. Buradaki insanlarımızın mahallemizden çıkış yolları kapatılmış, bağlantı yolları yaratılamamıştır. Mahallemizin en büyük sorunu sağlık alanı yeridir. Biz projelerimizde semt konaklarından bahsediyoruz. Semt konaklarımız da yer alacak, sağlık alanlarından bahsediyoruz. Yerel yönetimler sağlık alanları konusunda tabii ki hizmet verebilirler. Bu uygulamalarımızdan birisini de Yenice mahallemizde hayata geçireceğiz. Ben bu mahallemize seçim çalışmalarım boyunca gelirken yolların durumunu gözlemledim ve çok üzüldüm. Yollar çukur ve çamur içerisinde. Ben şunu söylüyorum, Afyonkarahisarımızın en orta yerinde olan Yenice mahallemiz en sorunlu mahallelerden birisidir. Yenice mahallemizin sağlık alanı, bağlantı yolu, belli saatten sonra ulaşım sorunu, çukurlu ve çamurlu yolları, imar düzensizliği ve çağ dışı görüntüsünü biz çözeceğiz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

“AFYON’U İLERİ GÖTÜRECEĞİZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan ve bazı üyelerle birlikte, Özel Fuar Hastanesi’ni ziyaret etti.
Seçim çalışmaları çerçevesinde, beraberinde belediye meclisi adayları ile birlikte Fuar Hastanesi’ne giden Ecer’i, Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Şükrü Yücel, Yönetim Kurulu Üyesi Uzman Dr. Ali Ertan Ercan, Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Ali Rıza Bahadır, Basın-İletişim Sorumlusu Şule Akan karşıladı.
Şehrin genel sorunları konusunda yapılan görüş alışverişinin ardından, Afyonkarahisar’ın geleceği için neler yapılabileceği konusundaki projelerini aktaran Ecer, “İlimizi daha ileri noktalara taşımak için çalışacağız” dedi. Sohbette, şehrin sosyal yönden de gelişmesi gerektiği belirtildi.
Başhekim Yardımcısı Ali Rıza Bahadır da, “Demokrasi renkliliktir. Her kesimden kişiye ihtiyacımız var”dedi. Bahadır, Afyon’daki siyasi arenada, bir meslektaşlarının daha yer almasının, siyasete ayrı renk kattığının altını çizerek, kendilerine teşekkür etti. Neşeli geçen sohbetin ardından CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Ecer, CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. Demirkırkan ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Bahar Soysal Eroğlu, poliklinikleri ve hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini sundular.

Bakmadan Geçme