• Haberler
  • Genel
  • Şehit ormancının son görüntüleri yürekleri dağladı. Cenaze töreni yarın Çay ilçesinde

Şehit ormancının son görüntüleri yürekleri dağladı. Cenaze töreni yarın Çay ilçesinde

  Antalya’nın Manavgat İlçesi’ndeki orman yangınını söndürme çalışmaları sırasında şehit olan 2 orman işçisinden biri olan Yaşar Cinbaş’ın Afyonkarahisar’lı olduğu öğrenildi. Binbaş’ın cenazesi yarın Çay ilçesinde düzenlenecek olan törenin ardından toprağa verilecek. Antalya’nın Manavgat ilçesindeki orman yangını söndürme çalışmasına katılan 2 işçi şehit oldu. Şehit olan orman işçilerinden aslen Afyonkarahisar’ın Çay İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu [&hellip]

Antalya’nın Manavgat İlçesi’ndeki orman yangınını söndürme çalışmaları sırasında şehit olan 2 orman işçisinden biri olan Yaşar Cinbaş’ın Afyonkarahisar’lı olduğu öğrenildi. Binbaş’ın cenazesi yarın Çay ilçesinde düzenlenecek olan törenin ardından toprağa verilecek.

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki orman yangını söndürme çalışmasına katılan 2 işçi şehit oldu. Şehit olan orman işçilerinden aslen Afyonkarahisar’ın Çay İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Yaşar Cinbaş’ın cenazesi yarın sabah Afyonkarahisar’a getirilerek Çay ilçesinde düzenlenecek olan cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

Orman Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesaplarından YAşar Binbaş’ın yangın söndürme çalışmaları sırasında kaydedilen son görüntüleri paylaşıldı. Görüntüler herkesin yüreklerini dağladı.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Antalya’da yangınla mücadele esnasında yaşamını yitiren Çay İlçemiz nüfusuna kayıtlı Orman İşletme Personeli Yaşar Cinbaş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yangın’la mücadele de hayatlarını ortaya koyan kahramanlarımıza kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ise sosyal medya hesabından yaptığı açkılamada, “Antalya Manavgat’ta yangın söndürme çalışmaları esnasında hayatını kaybeden Erdal Tolka ve Afyonkarahisar’lı hemşerimiz Yaşar Cinbaş’a Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin.” dedi.
Eski Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu’da, “Başımız sağolsun… Manavgat’ta çıkan orman yangınına müdahale eden iki orman işçimiz hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin, Mekanları cennet olsun. Orman teşkilatımızın başı sağolsun. Rabbim ailelerine sabr-ı cemil ihsan buyursun.” şeklinde konuştu. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme