• Haberler
  • Gündem
  • Mamayı getiren hediyeyi götürdü – Kocatepe Gazetesi

Mamayı getiren hediyeyi götürdü – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi yürütücülüğünde, Yaban Hayatı Kurtarma, Rehabilitasyon, Eğitim ve Uygulama Merkezi, Afyonkarahisar Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü ve Doğanın Dili Derneği işbirliğiyle etkinlik gerçekleştirildi.Etkinlikte, sokak hayvanlarına karşı duyarlılık ve kış döneminde azalan yiyecek kaynaklarının arttırılması amaçlandı. Gönüllü destekleri ile doğal keçeden yapılmış, tamamı el işi olan [&hellip]

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi yürütücülüğünde, Yaban Hayatı Kurtarma, Rehabilitasyon, Eğitim ve Uygulama Merkezi, Afyonkarahisar Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü ve Doğanın Dili Derneği işbirliğiyle etkinlik gerçekleştirildi.
Etkinlikte, sokak hayvanlarına karşı duyarlılık ve kış döneminde azalan yiyecek kaynaklarının arttırılması amaçlandı. Gönüllü destekleri ile doğal keçeden yapılmış, tamamı el işi olan objeler mama karşılığı sahipleriyle buluştu.
Etkinlikte, Afyonkarahisar Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü’nün “Sokak Hayvanları Fotoğraf Sergisi” de açıldı. Ziyaretçilerden yoğun ilgi gören etkinlikte toplanan mamalar, hayvan barınağına ve şehir içinde arazi beslemesi yapan hayvan severlere, sokak hayvanlarına verilmek üzere bağışlandı.

Bakmadan Geçme