• Haberler
  • Genel
  • Maliye mezunları 6–7 Ekim'de Afyonkarahisar’da toplanacak

Maliye mezunları 6–7 Ekim'de Afyonkarahisar’da toplanacak

Anadolu Üniversitesi Afyon İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nden 1986–1994 öğretim yıllarında mezun olan Maliye bölümü mezunları geleneksel buluşmalarının dördüncüsünü Afyonkarahisar’da Marble Çakmak Otel'de 6–7 Ekim'de yapacak Türkiye'nin çeşitli illerinden Afyonkarahisar'a gelerek 4 yıl boyunca üniversite öğrenimi gören zamanın üniversiteli gençleri yaklaşık 25 yıl sonra yine Afyonkarahisar'da buluşurken anılarını paylaşıp özlem giderme imkanını bulacaklar. 2009 yılında yapılan [&hellip]

Maliye mezunları 6–7 Ekim’de Afyonkarahisar'da toplanacak

Anadolu Üniversitesi Afyon İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nden 1986–1994 öğretim yıllarında mezun olan Maliye bölümü mezunları geleneksel buluşmalarının dördüncüsünü Afyonkarahisar’da Marble Çakmak Otel’de 6–7 Ekim’de yapacak

Türkiye’nin çeşitli illerinden Afyonkarahisar’a gelerek 4 yıl boyunca üniversite öğrenimi gören zamanın üniversiteli gençleri yaklaşık 25 yıl sonra yine Afyonkarahisar’da buluşurken anılarını paylaşıp özlem giderme imkanını bulacaklar.
2009 yılında yapılan organizasyonla ilk büyük buluşmalarını gerçekleştirilen maliye mezunları geçen yılki toplantıda yapılan oylama ile buluşmanın Antalya ‘da yapılmasına karar vermişti. Daha sonra mezunların büyük çoğunluğunun başka ilde toplanmanın anlamı olmadığı, üniversite dönemine ait tüm anıların Afyonkarahisar’da olduğu yönündeki fikir birliği üzerine 2012 buluşmasını yine Afyonkarahisar’a aldırdıkları öğrenildi. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek olan mezunlar konaklama ve gala yemeğinde Marble Çakmak Otel’de buluşacaklar.
DÖRT YILIN DOSTLUĞU SÜRDÜRÜLDÜ
Geleneksel buluşmaları organize eden Maliye bölümü mezunu Nurcan Merdivenci mezunlar olarak farklı çalışma sergilediklerini belirtti. Merdivenci; “Geçen yıl yapılan toplantıda alınan karar ile hocalarımızın belirlediği maliye bölümünde okuyan 3 öğrenciye burs verildi. 2011 Yılı 23 Nisan’da Karadeniz, bu yıl 19 Mayıs’ta da Urfa –Mardin turu yaptık. Bunu da geleneksel hale getirip inşallah her yıl bir destinasyon için program yapacağız. Normal zamanlarda da illerde lokal toplantılar yapılmakta ve maliye mezunu arkadaşlarımız birbirleriyle sürekli olarak görüşmektedir. İş hayatında ortaklıklar kurulmuş, evlilikler yapılmış, tatillere gidilmiş, 4 yılın dostluğu bugünlere taşınmıştır.” dedi.
TOPLANMA YERİ ESKİ İİBF BAHÇESİ
Bu yıl 6 Ekim Cumartesi günü başlayacak olan Maliye Mezunları Geleneksel Buluşmalarının dördüncüsünde ilk olarak sohbet ve hasret gidermek üzere Eski İİBF Bahçesi’nde toplanılacak. Aynı gün akşamı Marble Çakmak Otel’de gala yemeği yenilecek. Gecede 10 kişilik ekiple Urfa Sıra Gecesi yapılacak. 7 Ekim’de mezunlar dönem arkadaşlarıyla hasret giderip Afyonkarahisar’ı gezerken bir yıl sonra arkadaşlarıyla yeniden buluşmak üzere Afyonkarahisar’a ve arkadaşlarına veda edecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme