• Haberler
  • Genel
  • Mali müşavirlere “siyasi” tebrik – Kocatepe Gazetesi

Mali müşavirlere “siyasi” tebrik – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdal Sayar, siyasi partilerdeki serbest muhasebeci ve mali müşavirleri tebrik etti Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdal Sayar, 30 Mart yerel seçimleriyle ilgili açıklama yaptı. Sayar, “Bu ülkenin ekonomik dinamiklerini yönlendiren, çözen, denetleyen, raporlayan, yazan ve okuyan bir halkın temel taşlarıyız. Ülkenin sorunlarının içindeyiz. Bizim işimiz [&hellip]

Mali müşavirlere "siyasi" tebrik

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdal Sayar, siyasi partilerdeki serbest muhasebeci ve mali müşavirleri tebrik etti

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdal Sayar, 30 Mart yerel seçimleriyle ilgili açıklama yaptı.
Sayar, “Bu ülkenin ekonomik dinamiklerini yönlendiren, çözen, denetleyen, raporlayan, yazan ve okuyan bir halkın temel taşlarıyız. Ülkenin sorunlarının içindeyiz. Bizim işimiz zamana bağlı; ertelenemez, aksatılamazdır. Bu ülkenin sorunlarını bilen ve çözüme yönelik hareket eden meslektaşlarımız siyaset arenasında yer almalarından memnun olduklarını dile getirdi” dedi.
EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKLER
Mali müşavirlerin disiplinli kişiler olduğunu kaydeden Sayar, “Serbest Muhasebeci mali müşavir; dikkatlidir, titizdir. Mali müşavirler; her şeyi denetler, kayda alır, raporlar, dosyalar. Mali müşavir; çalışkandır, disiplinlidir, örgütlüdür. Ayrım yapmadan, siyasi partilerde yer alan meslektaşlarımız hiç bir çıkar gözetmeden görev alıyorlar. Ülkenin sorunu çözülmeden bizim meslek sorunumuz çözülmez. Aday meslektaşlarımızla gurur duyuyoruz. Hangi siyasi partide, hangi konumda ve kaçıncı sırada olursa olsun bizim için fark etmez. Onların mesleklerini en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme