• Haberler
  • Genel
  • Maksat, anne-babanın dikkatini çekmek – Kocatepe Gazetesi

Maksat, anne-babanın dikkatini çekmek – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ İlçesinde, bünyesinde anaokulu ve anasınıfı bulunan okullar “http://m.kocatepegazetesi.com/”Anaokulları Şenliğinde”http://m.kocatepegazetesi.com/” bir araya geldi Emirdağ Stadyumunda yapılan şenliğe, Emirdağ Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Cengiz Pala, daire amirleri, öğrenci velileri katıldı.Şenliğin açılışında konuşan, Merkez Anaokulu Müdürü Taner Karacal, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Okul öncesi eğitimi tanıtmak, geliştirmek bu konuda kamuoyu oluşturmak, anne babaların ve toplumun dikkatini çekmek amacıyla okul öncesi [&hellip]

Maksat, anne-babanın dikkatini çekmek

Emirdağ İlçesinde, bünyesinde anaokulu ve anasınıfı bulunan okullar “http://m.kocatepegazetesi.com/”Anaokulları Şenliğinde”http://m.kocatepegazetesi.com/” bir araya geldi

Emirdağ Stadyumunda yapılan şenliğe, Emirdağ Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Cengiz Pala, daire amirleri, öğrenci velileri katıldı.
Şenliğin açılışında konuşan, Merkez Anaokulu Müdürü Taner Karacal, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Okul öncesi eğitimi tanıtmak, geliştirmek bu konuda kamuoyu oluşturmak, anne babaların ve toplumun dikkatini çekmek amacıyla okul öncesi eğitim şenliği düzenlemiş bulunuyoruz”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Karacal, şöyle devam etti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Yapılan araştırmalara göre Türkiye’de 0-6 yaş grubundaki çocukların yüzde 20’si yuvaya, yüzde 7’si anaokuluna gitmektedir. Biliyoruz ki insana yapılan yatırım, yatırımların en pahalısı, en önemlisi ve en uzun olanıdır. Zahmetli, büyük sabır ve özveri isteyen bu yatırımda emeği herkese teşekkür ederim.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve okulların hazırlamış oldukları gösterilerin ardından program sona erdi. (AA)

Bakmadan Geçme