Makam, vatandaşa açık – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Valilik makamının vatandaşa açık olduğunu söyledi Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, yaklaşık bir aydır hayırlı olsun ziyaretlerini makamında kabul etmeye devam ediyor. Güner, gün içerisinde MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, ilçe ve Belde Belediye Başkanlarını makamında kabul etti.Ziyaretlerde Milletvekili Kemalettin Yılmaz ve MHP İl Yöneticileri, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve [&hellip]

Makam, vatandaşa açık

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner,
Valilik makamının vatandaşa açık olduğunu söyledi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, yaklaşık bir aydır hayırlı olsun ziyaretlerini makamında kabul etmeye devam ediyor. Güner, gün içerisinde MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, ilçe ve Belde Belediye Başkanlarını makamında kabul etti.
Ziyaretlerde Milletvekili Kemalettin Yılmaz ve MHP İl Yöneticileri, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve AK Parti İlçe Yöneticileri ile Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül, Pazarağaç Belediye Başkanı Adem Bulut, Tınaztepe Belediye Başkanı Adem Yetişkin, Beyyazı Belediye Başkanı Adem Altıntaş ve Çıkrık Belediye Başkanı Lokman Çetinaktı hazır bulundular.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve kendisine ziyarette bulunan konuklarına ayrı ayrı teşekkür eden Güner, Afyonkarahisar’ın bir bütün olduğunu, bütünlüğü birlik ve beraberlik ile kardeşçe yaşayarak taçlandırmamız gerektiğini vurgularken, bilhassa seçilmiş insanların aziz halkımıza vefa borçlarının olduğunu belirtti. Seçilmişlerin bu göreve tabi olmaları halka hizmete tabi olmaları anlamına geldiğini vurgulayan Valimiz Hakan Yusuf Güner, insanların dini, dili, görüşü ne olursa olsun, bu makamların onlara açık olması gerektiğini ve insanların istek, talep ve görüşlerinin çok önemli olduğunu ve bu doğrultuda en doğru ve etkin çözümler bulunması gerektiğini belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme