• Haberler
  • Spor
  • Mahmutköyü hükmen kazandı – Kocatepe Gazetesi

Mahmutköyü hükmen kazandı – Kocatepe Gazetesi

2. Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Mahmutköyü Ovamspor 7. haftada Büyükkalecik Belediyespor'la karşı karşıya gelecekti. Fakat Büyükkalecik Belediyespor sahaya 5 kişi çıkınca Mahmutköyü Ovamspor maçı 3-0 hükmen kazandı.Büyükkalecik Belediyespor'un maçın başında hakeme 5 kişilik esame listesi vermesi ve hakemden ek süre istemesi üzerine maçın hakemi bekleme süresinde resmi süreyi bekleyeceklerini aktardı. Büyükkalecik Belediyespor resmi [&hellip]

2. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Mahmutköyü Ovamspor 7. haftada Büyükkalecik Belediyespor’la karşı karşıya gelecekti. Fakat Büyükkalecik Belediyespor sahaya 5 kişi çıkınca Mahmutköyü Ovamspor maçı 3-0 hükmen kazandı.
Büyükkalecik Belediyespor’un maçın başında hakeme 5 kişilik esame listesi vermesi ve hakemden ek süre istemesi üzerine maçın hakemi bekleme süresinde resmi süreyi bekleyeceklerini aktardı. Büyükkalecik Belediyespor resmi süre de 9 kişiyi tamamlayamadığı için hakem Mahmutköyü Ovamspor’un kadrosundaki oyuncuların lisans kontrolünü yaptı. Mahmutköyü Ovamspor’un kontrolü sonrasında maçı tatil etti. Bunun sonucunda da daha önce verilen ve bu tarz olaylarda yaşanan durumlar ele alındığında Büyükkalecik Belediyespor’un hükmen 3-0 mağlup olabilir. 

Bakmadan Geçme