• Haberler
  • Genel
  • Mahir Çalışanlar Derneği’nden nezaket ziyareti

Mahir Çalışanlar Derneği’nden nezaket ziyareti

Afyonkarahisar Mahir Çalışanlar Derneği Başkanı Baysal Doğan ve yönetim kurulu üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret ettiler Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Mahir Çalışanlar Derneği Başkanı Baysal Doğan, Başkan Yardımcısı Fahrettin Sancak, Genel Sekreter Bektaş Bulut ve üye Abdulkadir Özdemir'i makamında kabul etti. Mahir Çalışanlar Derneği'nin yeni kurulması nedeniyle yapılan nezaket ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirten Vali [&hellip]

Mahir Çalışanlar Derneği'nden nezaket ziyareti

Afyonkarahisar Mahir Çalışanlar Derneği Başkanı Baysal Doğan ve yönetim kurulu üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret ettiler

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Mahir Çalışanlar Derneği Başkanı Baysal Doğan, Başkan Yardımcısı Fahrettin Sancak, Genel Sekreter Bektaş Bulut ve üye Abdulkadir Özdemir’i makamında kabul etti. Mahir Çalışanlar Derneği’nin yeni kurulması nedeniyle yapılan nezaket ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, yeni bir sivil toplum kuruluşu olan Mahir Çalışanlar Derneği hakkındaki bilgileri Dernek Başkanı Baysal Doğan’dan aldı.
“SEMİNER VE EĞİTİM ÇALIŞMALARI YAPILACAK”
Dernek Başkanı Doğan, “Çalışanları bünyemizde toplayarak mesleki olarak gelişmelerine yardımcı olmak, çalışanların verimlilik ve etkinliklerini artırarak, ülke ekonomisine katkıda bulunmak, çalışanların hayat standartlarını geliştirmek ve saygınlıklarını artırmak, çalışanların okuyan çocuklarının eğitimine katkıda bulunmak üzere her türlü kurum ve kuruluşlarla iş birliğinde bulunarak etkin ve faydalı bir sivil toplum kuruluşu olmayı hedefliyoruz” dedi.
Derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Doğan konuşanmasında, “İlk yardım, takım çalışması, problem çözme ve karar verme, stres yönetimi, etkili iletişim becerileri ve beden dili, aile içi iletişim, problem çözme kültürü ve teknikleri, zaman kontrol ve yönetimi konularında seminerler ve eğitimler düzenleyeceğiz. Böylece derneğimiz Afyonkarahisar’lı hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet verecektir” dedi.
“STK’LARA İHTİYAÇ VAR”
Vali Balkanlıoğlu, yapılan ziyaretten ve Afyonka-rahisar’ın böylesine faydalı bir derneği kazanmasından dolayı memnun olduğunu belirtirken, “Bu dernekle işçilerin daha verimli çalışmaları sağlanacak. Ayrıca işsiz insanların daha kolay iş bulmaları ve mevcut işçilerinde daha nitelikli olmaları, işlerinde uyumlu, huzurlu, verimli olmaları için çalışmalar gerçekleştirmek amaçlı bir araya gelmelerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Güzel bir boşluğu dolduracaklardır. İlimizi daha ileriye taşımak için bu tür faaliyetlerde bulunan sivil toplum kuruluşlarına ihtiyacımız var. Sendikaların yanında sivil toplum örgütleri tarafından da çalışanlar için etkin bir çalışma sergileneceğine inanıyorum. Avrupa’da artık her şey sivil toplum örgütlerinden sorulur hale geldi. İnsanlar kendi fikrine, kişiliğine, düşüncelerine, görüşlerine, dinine, inancına göre, kendilerini ifade edebileceği çalışmalar yapıyorlar. Vicdanen rahat ettiği, kendisinin de görev aldığı ve fayda gördüğü sivil toplum örgütlerine üye olan insanlar, dünyada bende varım, bende bir şeyler yapabiliyorum diyebiliyorlar. Bu yüzden sivil toplum örgütleri bizler için çok önemli. Bu anlamda Mahir Çalışanlar Derneği’nin kurulmasından çok memnunum, kendilerine talepleri doğrultusunda Valilik olarak her türlü desteği vereceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.
Ziyaret sonunda günün anısına Dernek Başkanı Baysal Doğan tarafından Vali İrfan Balkanlıoğlu’na üzerinde derneğin logosu bulunan bir plaket takdim edildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme