• Haberler
  • Spor
  • Mahalleler spor yapacak – Kocatepe Gazetesi

Mahalleler spor yapacak – Kocatepe Gazetesi

Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı, Belediye toplantı salonunda gerçekleşti. Spor salonlarına dikkat çeken Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 'Mahallem Spor Yapıyor' projesinin ilk etabı olan Akarçay kenarındaki spor salonunun inşaatının devam ettiğini aktardı. Çoban ayrıca Sahipata Mahallesi'ne de yeni bir spor salonu yapılacağını anlattı. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, inşaat çalışmaları devam eden Akarçay kenarındaki tesiste incelemelerde [&hellip]

Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı, Belediye toplantı salonunda gerçekleşti. Spor salonlarına dikkat çeken Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Mahallem Spor Yapıyor” projesinin ilk etabı olan Akarçay kenarındaki spor salonunun inşaatının devam ettiğini aktardı. Çoban ayrıca Sahipata Mahallesi’ne de yeni bir spor salonu yapılacağını anlattı. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, inşaat çalışmaları devam eden Akarçay kenarındaki tesiste incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Çoban, Afyonkarahisar’da sporun gelişmesi adına çalışmaların hızla devam ettiğini ifade etti.
Belediye Meclisi’nde de konu hakkında bilgi veren Başkan Çoban, salon sporlarında çeşitli turnuva ve şampiyonalara ev sahibi olmayı hedefleyen Afyonkarahisar’da bu tür tesislere büyük ihtiyaç olduğuna dikkat çekti.
2 BİN KİŞİLİK OLACAK
“Mahallem Spor Yapıyor” projesi kapsamında Akarçay kenarına yapılan spor salonunun yanı sıra İzmir Yolu üzerindeki 2,5 milyon liraya mal olan spor salonunun da tamamlanma aşamasında olduğunu söyleyen Başkan Burhanettin Çoban, 3 bin 700 kişi kapasiteli bu spor salonunda tefrişat çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
SAHİPATA’YA DA SPOR SALONU YAPILACAK
Sahipata Mahallesi’ndeki eski Hayvan Pazarı’nın bulunduğu alana da spor salonu yapacaklarının belirten Başkan Çoban, “Atatürk Spor Salonumuzun çelik çatısını Sahipata Mahallesi’ne yapılacak olan spor salonuna taşıyacağız. Oradaki koltuk ve taşınabilir malzemeleri de yine bu salonumuzda değerlendireceğiz. Projesini sıfırdan yapacağız. Salonun zemini ise parke olmayacak. Zemin, futsala, voleybola ve hentbola uygun malzemeden yapılacak. Burası da 2 bin kişilik bir salon olacak. Oteller bölgesi için turnuva ve şampiyonalarda bu tür tesislere ihtiyacımız var” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme