“Mahalleler arasında ayrım gözetmiyoruz”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, her hafta gerçekleştirdiği cuma ziyaretleri kapsamında İsmail Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi İsmail Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Zeybek, Mahalle Muhtarı Mahmut Dora ve mahalle sakinleri ile buluştu. TALEPLERİ DİNLEDİ Talep ve görüşlerin alındığı, yapılan hizmetlerin değerlendirildiği ziyarete Başkan Yardımcıları Murat Öner, Barış Dal ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, her hafta gerçekleştirdiği cuma ziyaretleri kapsamında İsmail Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi

İsmail Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Zeybek, Mahalle Muhtarı Mahmut Dora ve mahalle sakinleri ile buluştu.
TALEPLERİ DİNLEDİ
Talep ve görüşlerin alındığı, yapılan hizmetlerin değerlendirildiği ziyarete Başkan Yardımcıları Murat Öner, Barış Dal ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz eşlik etti. Ziyarette; Başkan Mehmet Zeybek’in talimatı ile ekipler tarafından kazandırılan yatırımlar ele alınırken mahallelinin de talepleri istişare edildi. Önerileri tek tek not alan Başkan Zeybek çalışmaların hemen başlatılarak ihtiyaçların giderileceğini vurguladı.
“TEK GAYEMİZ
HİZMET ETMEK”
Hiç bir mahalle arasında ayrım gözetmediklerini söyleyen Başkan Zeybek, Afyonkarahisar’ın tamamına hizmet etmek için koştuklarını söyleyerek, “Tek gayemiz hizmet etmek ve bu gaye doğrultusunda halkımızla buluşuyoruz. Yakın uzak demeden tüm şehrimize hizmet edip, yatırım yapıyoruz. İsmail Mahallemiz ’de Cuma namazımızı eda ettik. Hemşehrilerimizle bir araya geldik ve talepleri not aldık. Bu istekleri planlamaya aldık, yerine getirmek için çalışmalarımızı yapacağız. Mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
İsmail Mahallesi Muhtarı İsmail Mahmut Dora ise Belediye Başkanı Zeybek’e mahallelerini ziyaret etmesinden dolayı teşekkür etti.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme