Mahalle Turnuvası, yemekle son buldu

Afyonkarahisar belediyesi’nce önceki gün akşam Belediye Tesisleri’nde Mahalle Turnuvası’nın sona ermesi nedeniyle yemek organize edildi. Yemeğe Afyonkarahisar Belediyesi Spor Kulübü sporcuları da katıldı Afyonkarahisar Belediyesi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Herkes İçin Futbol Federasyonu İl Temsilciliği’nin işbirliğinde ve mahalle muhtarlarının katkılarıyla düzenlenen Zafer Kupası Semtler arası Futbol Turnuvası sona erdi. [&hellip]

Afyonkarahisar belediyesi’nce önceki gün akşam Belediye Tesisleri’nde Mahalle Turnuvası’nın sona ermesi nedeniyle yemek organize edildi. Yemeğe Afyonkarahisar Belediyesi Spor Kulübü sporcuları da katıldı

Afyonkarahisar Belediyesi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Herkes İçin Futbol Federasyonu İl Temsilciliği’nin işbirliğinde ve mahalle muhtarlarının katkılarıyla düzenlenen Zafer Kupası Semtler arası Futbol Turnuvası sona erdi. Nazmi Saatçi Mahallesi ile Kasımpaşa Mahallesi arasında oynan final müsabakası ile sona eren turnuvanın şampiyonu Nazmi Saatçi Mahallesi oldu. Turnuvanın ardından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından turnuvaya katılan takımlara ve ailelerine yemek verildi.
Yemekte Çoban’a tezahürat
Düzenlenen organizasyonda şampiyon takım ve dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verilirken, Afyonkarahisar’ı çeşitli spor branşlarında başarıyla temsil eden sporcularda ödüllendirildi. Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği desteğin her geçen gün artarak devam edeceğini söyledi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban konuşma yaparken Mahalle Turnuvası’nda mücadele eden minik futbolcuların tezahüratları nedeniyle sık sık konuşması kesildi. Semtler Arası futbol turnuvasına katılan takımları kutlayan Başkan Çoban, turnuvaya destek veren herkese teşekkür etti.
“Belediye olarak spora
desteğimiz artarak devam edecek”
Bu yıl Belediye olarak çeşitli okullarda 1000 öğrenciye spor seti armağan ettiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yeni sezon öncesi de futbo-lun yanında diğer branşlara da destek vereceklerinin altını çizdi. Başkan Çoban şöyle konuştu; “Sezon başlangıcında da gerek futbol kulübü olarak gerek voleybol, basketbol, tenis kulübü olarak görev yapan amatör spor kulüplerimize de gerekli desteği vermek için çalışmalara başladık. İnşallah ayakkabısından topuna, filesine kadar her türlü desteği vereceğiz”
“Ben de sporcuydum”
Kendisinin de ilköğretim 5. Sınıftayken Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun voleybol takımında oynadığını ve takım kaptanlığını üstlendiğini anlatan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Ben de Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda öğrenciyken, sizler gibi Afyonkarahisar’ı temsilen Ege Bölgesi Voleybol şampiyonasına katıldım. Öğrenci olarak hem ilimizdeki hem de bölgemizdeki turnuvalara katıldım. Hem de takım kaptanıydım. Ben inanıyorum ki sizlerde geleceğin aydın birer fertleri olarak çeşitli mesleklere sahip olurken, aynı zamanda sporda da gelişeceksiniz ben buna inanıyorum. Spordaki başarınızın devamını diliyorum. Allah sizlere sıhhat, afiyet ve başarılar versin. Sizlerde birlikte ailelerinizi de kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Başarılı sporcular ödüllendirildi
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın konuşmasının ardından semtler arası futbol turnuvasının şampiyonu Nazmi Saatçi Mahallesi ile ilk dörde giren Kasımpaşa, Gazi ve Çavuşbaş Mahallelerinin takımlarına kupaları ve madalyaları verildi. Takım kaptanları kupalarını Başkan Çoban’ın elinden alırken, organizas-yon için teşekkür ettiler. Turnuvaya katılan diğer takımlara da katılım sertifikası ve madalya verildi. Turnuva boyunca hakemlik yapan Canberk Sarlık, Eymen Dalgeç ve Süleyman Sakcı da Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından ödüllendirildi. Başkan Çoban, gösterdikleri performanstan dolayı genç hakemleri tebrik etti.
Belediyespor’un
şampiyonları da ödüllendirildi
Gecede ayrıca çeşitli branşlarda Afyonkarahisar’ı başarıyla temsil eden Belediye Spor Kulübü sporcularına da ödüller verildi. Adana’da gerçekleştirilen pist yarışmasında 1500 metrede Türkiye 1.’si olan Süleyman Bekmezci ödülünü Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan alırken, aynı yarışmada 100 metrede Türkiye 2.’si, 200 metrede Türkiye 3.’sü olan Döne Atılgan ödülü Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş’tan aldı. Gülle atmada Türkiye 3.’sü olan Serap Başer ise ödülünü Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Süleyman Akagündüz’ün elinden aldı. Kastamonu’da gerçekleşti-rilen güreş müsabakalarında Türkiye 3.’sü olan Mustafa Bayram’a ödülünü Başkan Danışmanı Abdülkerim Çalışkan verirken, aynı yarışmada Türkiye 2.’liğini elde eden Cemalettin Akbıyık’a ödülünü TÜFAD Başkanı Ağah Bıyıkoğlu verdi. Denizli’de gerçekleştirilen judo müsabakalarında Türkiye 2.’si olan Fatma Nur Tukul, ödülünü Herkes İçin Futbol İl Temsilcisi Savaş Elçi’nin elinden alırken, aynı turnuvada Türkiye 3.’lüğünü elde eden Emine Tukul’a ödülünü ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım verdi. Yine judoda Türkiye 3.’sü olma başarısı gösteren Halil İbrahim Badal, ödülünü Kültür ve Sosyal İşler Müdür Gökhan Güzeltaş’ın elinden aldı.

Bakmadan Geçme