• Haberler
  • Genel
  • Mahalle muhtarlarından Taytak’a okul teşekkürü

Mahalle muhtarlarından Taytak’a okul teşekkürü

Dört Mahalle Muhtarı, lise taleplerinin yerine getirilmesinde destek veren MHP Milletvekili Mehmet Taytak'a 40 bin nüfuslu Harb-İş semtinde misafir ederek teşekkür etti. Harb-İş'e biri lise, diğeri anaokulu olmak üzere iki tane okul yapılacak   MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'a Harb-İş semti ziyaretinde MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Teşkilatlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı [&hellip]

Dört Mahalle Muhtarı, lise taleplerinin yerine getirilmesinde destek veren
MHP Milletvekili Mehmet Taytak’a 40 bin nüfuslu Harb-İş semtinde misafir ederek teşekkür etti. Harb-İş’e biri lise, diğeri anaokulu olmak üzere iki tane okul yapılacak

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a Harb-İş semti ziyaretinde; MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Teşkilatlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
“OKULUN ZİL SESİ BİR AN ÖNCE DUYULMAK İSTENİYOR”
Mehmet Taytak, Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya, Nazmi Saatçi Mahallesi Muhtarı Şura Köylü, Ali İhsan Paşa Mahallesi Muhtarı Nazmi Bülbül, Kocatepe Mahallesi Muhtarı Serkan Keser ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Muhtarlar adına konuşan Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya, 40 bin nüfuslu Harb-iş semtine biri lise, diğeri anaokulu olmak üzere iki tane okulun yapılmasının önünü açtığı için Taytak’a teşekkür etti. Yalçınkaya, “Allah sizden razı olsun. Malumunuz biz geçen sene dokuzuncu ayda 4 mahalle muhtarı olarak mülkiyeti PTT’ye ait olan Kalegörünmez Tesisleri içinde bulunan arsaya lise yapılması ile ilgili müracaat etmiştik. Ama olumlu bir sonuç elde edememiştik. Bu konuyu MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan aracılığıyla size arz etmiştik. Allah razı olsun siz desteğinizi esirgemediniz. Yoğun çalışmalar sonucunda lise yapımı için imzalar atıldı. Sayenizde arsa milli eğitim müdürlüğüne geçti. Nasip olursa en kısa zamanda okul yapımı başlanacak. Tabi bundan önce sizden anaokulu talebimiz vardı. Allah razı olsun bunu da çözdünüz. Harb-iş semtimize iki tane okulun yapılmasının önünü açtınız. Bu vesile ile ben başta Sayın Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a, Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’e, Vekillerimize, Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e, Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Metin Yalçın’a, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez’e, Sayın Milli Emlak Müdürümüz Mustafa Akıllıbaş’a ve PTT Başmüdürümüz Mehmet Örsdemir’e teşekkür ediyorum. Ayrıca, MHP İl Başkanımız Mehmet Kocacan ve teşkilatına da teşekkür ediyorum. Biran önce okulumuzda zil sesini duymak istiyoruz” dedi.
TAYTAK: OKUL İÇİN BENDE HEYECAN DUYUYORUM
Mehmet Taytak, okulun bir an önce yapılmasını arzu ettiğini bu hususta en az mahalleliler kadar heyecanlı olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: “İnşallah okulumuz yapılıp zil çaldığında hep birlikte bunun mutluluğunu yaşayacağız. Konuyla ilgili olarak partimize ziyarete geldiğinizde siz bana okul talebinizi ilettiğinizde en az sizler kadar heyecanlandım. Allah’ım bu güzel hizmeti bana nasip et dedim. Demek ki bende görülmüş bunun karşılığı ki bizde mahcup etmedik. İnşallah okulumuz yapılıp zil çaldığında hep birlikte bunun mutluluğunu yaşayacağız. Muhtarlarımız kendi işlerinden çok bu lise konusunu takip ettiler. Süreç içerisinde hep diyalog içindeydik. Cumhur İttifakı ruhu içerisinde başta bakanlarımıza, milletvekili arkadaşlarıma, Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’e, Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”
“EN KISA ZAMANDA OKUL
YAPIMINA BAŞLANACAK”
MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan konu hakkında şunları söyledi: “İnşallah kısa zamanda okul yapımına başlanılacak. Dört mahalle muhtarımız biri lise, diğeri anaokulu olmak üzere iki tane okulun yapımı ile ilgili bize talepte bulunmuşlardı. Bizde konuyu sayın vekilimize ilettik ve muhtarlarımızla bir araya geldik. Bu süreçte vekilimiz Ankara’da yoğun bir mesai içersine girerek arsanın Milli Eğitim Müdürlüğüne devrini sağlamıştır. İnşallah yakın bir zaman içerisinde okulumun yapımına başlanacaktır.”
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme