Mahalle Ligi 3 branşta tamamlandı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın himayesinde Afyonkarahisar'da düzenlenen “Mahalle Ligi” etkinliği badminton, voleybol ve basketbol branşlarında 600 kişinin katılımıyla tamamlandı Afyonkarahisar'da düzenlenen “Mahalle Ligi” etkinliğine ilgi yoğun oldu. 14-17 yaş arasındaki gençlerin katıldığı badminton branşına 201 kişi, basketbol branşına 150 kişi, voleybol branşına ise 100 kişi başvuru yaptı. Karşılaşmalar sonunda düzenlenen ödül töreni [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın himayesinde Afyonkarahisar’da düzenlenen “Mahalle Ligi” etkinliği badminton, voleybol ve basketbol branşlarında 600 kişinin katılımıyla tamamlandı

Haber

Afyonkarahisar’da düzenlenen “Mahalle Ligi” etkinliğine ilgi yoğun oldu. 14-17 yaş arasındaki gençlerin katıldığı badminton branşına 201 kişi, basketbol branşına 150 kişi, voleybol branşına ise 100 kişi başvuru yaptı.
Karşılaşmalar sonunda düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren takımlara ödüllerini Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Şube Müdürü Adil Kamberoğlu ve mahalle muhtarları tarafından takdim edildi.
Etkinliğe dair açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, “Temel amacımız gençlerin aktif spora katılımını teşvik etmek. Çok fazlasıyla bir katılım gerçekleşti. 600 gencimiz başvuruda bulundu. Spor konusunda potansiyeli yüksek gençleri spora yönlendirme noktasında önemli bir adım attık. Allah’ın izniyle Afyonkarahisar’a spor alanında katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu süreçte emeği geçen mesai arkadaşlarıma, mahalle muhtarlarına ve genç kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme