Mahalle iftarları devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Kışlacık Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine Kışlacık Mahallesinde yaşayan zengin, fakir, genç, yaşlı, kadın, erkek farketmeksizin birçok mahalle sakini katıldı. Mahalle iftarında birlik, beraberlik ve dayanışma örneğinin en güzel esintileri yaşandı. Mahalle sakinleri ile tek tek ilgilenen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, düzenlenen organizasyona katılımlarından dolayı teşekkür etti.İftar sonrası Başkan Zeybek, Mahalle Muhtarı Ahmet Demir ve [&hellip]

Kışlacık Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine Kışlacık Mahallesinde yaşayan zengin, fakir, genç, yaşlı, kadın, erkek farketmeksizin birçok mahalle sakini katıldı. Mahalle iftarında birlik, beraberlik ve dayanışma örneğinin en güzel esintileri yaşandı. Mahalle sakinleri ile tek tek ilgilenen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, düzenlenen organizasyona katılımlarından dolayı teşekkür etti.
İftar sonrası Başkan Zeybek, Mahalle Muhtarı Ahmet Demir ve mahalle sakinlerinin konuğu oldu. Başkan Zeybek burada vatandaşlarla hasbihal etti.  

Bakmadan Geçme