Magandalıkta zirveye ulaştılar – Kocatepe Gazetesi

Polise direnmeye kalkan alkollü gençlere polis hayatları boyunca unutamayacakları bir ders verdi.Afyonkarahisar'da, cumartesi gecesi Organize Sanayi Bölgesi 1. Caddedeki bir sucuk fabrikasının bahçesinde gerçekleştirilen bekarlığa veda eğlencesinde çok sayıda silahla havaya ateş açılmasının ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olaya müdahale etmek isteyen genç polislere karşı çıkan alkollü gençler, 'Burası özel mülk giremezsiniz' gerekçesiyle polise [&hellip]

Polise direnmeye kalkan alkollü gençlere polis hayatları boyunca unutamayacakları bir ders verdi.
Afyonkarahisar’da, cumartesi gecesi Organize Sanayi Bölgesi 1. Caddedeki bir sucuk fabrikasının bahçesinde gerçekleştirilen bekarlığa veda eğlencesinde çok sayıda silahla havaya ateş açılmasının ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olaya müdahale etmek isteyen genç polislere karşı çıkan alkollü gençler, “Burası özel mülk giremezsiniz” gerekçesiyle polise direnmeyi sürdürünce olaya çok sayıda polis ekibi müdahale etti. Alkolün etkisiyle hadlerini aşan gençlere Özel Harekat Ekipleri’nin de dahil olduğu çok sayıdaki polis müdahale etti. “Arama izni yok” itirazına karşılık polis tarafından Nöbetçi Savcılık’tan alınan özel arama izni ile girilen Fabrika bahçesindeki alkollü 14 gencin hepsi de kelepçelenerek göz altına alındı. Gözaltındaki şahısların gece sabaha karşı ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldıkları belirtildi.
Olayda, fabrika bahçesinde çekilen bir fotoğrafta yer alan boş tabanca mermisi ile av tüfeği gibi çeşitli silahlara ait yüzlerce mermi kovanı “Bu kadarına da pes” dedirtti. Yerdeki yüzlerce boş mermi kovanının yer aldığı fotoğrafın sanki bir eğlencede değil de adeta savaş bölgesinde çekilmiş olabileceği izlenimi oluştu.
Öte yandan, polis tarafından cumartesi gecesi yapılan operasyonda eğlencede çok sayıda silah ve tüfeğinde ele geçirildiği öne sürüldü.

Bakmadan Geçme