• Haberler
  • Genel
  • Maden işçileri dualarla anıldı – Kocatepe Gazetesi

Maden işçileri dualarla anıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Öğrenci Meclisi tarafından Manisa’nın Soma ilçesindeki maden faciası nedeniyle anma programı düzenlendi Manisa’nın Soma ilçesindeki maden faciası, yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da derin üzüntüye yol açtı.Kazada hayatını kaybedenler için Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Öğrenci Meclisi tarafından anma programı düzenlendi.PİLAV VE ŞERBET İKRAM EDİLDİikindi namazının ardından İmaret Camii’nde düzenlenen anma programına Belediye [&hellip]

Maden işçileri dualarla anıldı

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Öğrenci Meclisi tarafından Manisa’nın
Soma ilçesindeki maden faciası nedeniyle anma programı düzenlendi

Manisa’nın Soma ilçesindeki maden faciası, yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da derin üzüntüye yol açtı.
Kazada hayatını kaybedenler için Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Öğrenci Meclisi tarafından anma programı düzenlendi.
PİLAV VE ŞERBET İKRAM EDİLDİ
ikindi namazının ardından İmaret Camii’nde düzenlenen anma programına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’in yanı sıra çok sayıda Afyonkarahisarlı katıldı.
Programda Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunarak dualar edildi. Program sonunda Afyonkarahisar Belediyesi tarafından vatandaşlara pilav ve şerbet ikramında bulunuldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme