• Haberler
  • Spor
  • Macura kulübede başladı galibiyeti getirdi

Macura kulübede başladı galibiyeti getirdi

HDI Sigorta Afyon Beldiyespor'un Darüşşafaka TEKFEN'i 80-79 mağlup ettiği maça kulübede başlayan Paul Macura, 22 sayı, 4 ribaunt ve 5 top çaldı   HDI Sigorta Afyon Belediyespor'un Darüşşafaka TEKFEN'i mağlup ettiği maçta galibiyeti getiren oyuncular arasında en dikkat çeken isim Paul Macura oldu. Mücadeleye benchte başlayan Macura, oyuna girdiğinde bulduğu 3'lük ile başladı. 30 dakika [&hellip]

HDI Sigorta Afyon Beldiyespor’un Darüşşafaka TEKFEN’i 80-79 mağlup
ettiği maça kulübede başlayan Paul Macura, 22 sayı, 4 ribaunt ve 5 top çaldı

HDI Sigorta Afyon Belediyespor’un Darüşşafaka TEKFEN’i mağlup ettiği maçta galibiyeti getiren oyuncular arasında en dikkat çeken isim Paul Macura oldu.
Mücadeleye benchte başlayan Macura, oyuna girdiğinde bulduğu 3’lük ile başladı. 30 dakika 57 saniye süre alan Macura maçta rakip takımı bayağı üzdü.
Oyunda kaldığı sürede hücum ve savunma etkinlilerinde takıma enerjisiyle tempo kazandıran Macura maçı 22 sayı ile tamamlayarak takımın en fazla sayı üreten oyuncusu oldu.
Macura maçta 4 ribaunt toplarken savunma performansıyla da göz doldurdu. Savunmaya geçtiği anlarda da 5 top çalan Macura galibiyetin başrolleri arasında yerini aldı. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme