• Haberler
  • Spor
  • Maçlar saygı duruşu ve pankartlarla başladı

Maçlar saygı duruşu ve pankartlarla başladı

Afyonkarahisar'da hafta sonu oynanan amatör, profesyonel basketbol, voleybol ve futbol maçlarının tümüne saygı duruşu ile başlandı.PANKARTLARDİKKAT ÇEKTİÖzellikle Mahmutköyüspor'un Salar Belediyespor'u ağırladığı maçta iki ekipte maça 'Terörü Lanetliyoruz' pankartlarıyla çıktı. Sahaya ilk olarak gelen Salar Belediyespor'un pankartında 'Terörü  Lanetliyoruz Milletimizin Başı Sağolsun, Teröre Karşı Tek Yürek' yazılıydı.Işıklar Belediyespor'un Susuz Belediyespor'a konuk olduğu maçta da Işıklar Belediyespor [&hellip]

Afyonkarahisar’da hafta sonu oynanan amatör, profesyonel; basketbol, voleybol ve futbol maçlarının tümüne saygı duruşu ile başlandı.
PANKARTLAR
DİKKAT ÇEKTİ
Özellikle Mahmutköyüspor’un Salar Belediyespor’u ağırladığı maçta iki ekipte maça “Terörü Lanetliyoruz” pankartlarıyla çıktı. Sahaya ilk olarak gelen Salar Belediyespor’un pankartında “Terörü  Lanetliyoruz Milletimizin Başı Sağolsun, Teröre Karşı Tek Yürek” yazılıydı.
Işıklar Belediyespor’un Susuz Belediyespor’a konuk olduğu maçta da Işıklar Belediyespor sahaya “Şehitlerimizi Şükranla Anıyoruz” yazılı pankartla çıktı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme