• Haberler
  • Spor
  • 'Maç Süper Lig havasındaydı' – Kocatepe Gazetesi

'Maç Süper Lig havasındaydı' – Kocatepe Gazetesi

AFJET Afyonspor Teknik Sorumlu Direktörü Sebahattin Akgül, 'Bizim takımımız orada da biliyorsunuz berabere kaldık. Burada beş gol olabilirdi biraz daha dikkatli olsak, fakat böyle maçların stresi maalesef çocuklarımızı negatif yönde etkilemiş olabilir. Hep beraber izledik, iki tane yüzde yüz gol pozisyonumuz vardı ve maçın skoru da beş olabilirdi. Ben Sivas'ı da kutluyorum, sebebi ise gerçekten [&hellip]

AFJET Afyonspor Teknik Sorumlu Direktörü Sebahattin Akgül, “Bizim takımımız orada da biliyorsunuz berabere kaldık. Burada beş gol olabilirdi biraz daha dikkatli olsak, fakat böyle maçların stresi maalesef çocuklarımızı negatif yönde etkilemiş olabilir. Hep beraber izledik, iki tane yüzde yüz gol pozisyonumuz vardı ve maçın skoru da beş olabilirdi. Ben Sivas’ı da kutluyorum, sebebi ise gerçekten çok iyi bir maç oldu sanki Süper Lig havasındaydı. İki takımı da kutluyorum fakat, kendi takımımı daha çok kutluyorum” dedi.
“TAKIMIMIZI KOLAY KOLAY DİZE GETİREMEZ”
AFJET Afyonspor’un son dört sezonda iç sahada oynadığı müsabakalarda sadece iki maçta mağlup olduğu konusunda sorulan soruya cevap veren Teknik Adam Akgül, “Tabii ki kendi evimizde oynamanın avantajı var. Futbolcularımızın bu saha ve zemine alışık olmaları, bunun yanında seyircinin müthiş bir ambiyansı vardı, hep beraber izledik. Burada takımımızı kolay kolay kimse dize getiremez” ifadesini kullandı.
“AFJET AFYONSPOR BAYRAĞI DİKECEKTİR”
Play-Off Yarı Finali’nde Keçiörengücü eşleşildiği ve Keçiörengücü hakkında neler düşündüğü sorulan Teknik Adam Akgül, “Tabii daha önceki maçlarda da Keçiören ile karşı karşıya geldik. Keçiören de iyi takım. Fakat bizim şu anda önümüzde kimse duramaz AFJET Afyonspor bayrağı dikecektir bundan kimsenin şüphesi olmasın ben futbolcularımla teknik heyetle, yönetimle, taraftarlarımızla gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.  
“DEPLASMANDA GOL ATMAMIZ
 BİZE AVANTAJ SAĞLAMIŞTI”
Maçta bir gol bir asistle mücadelesini tamamlayan Yasin Yener, “Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, taraftarımızı tebrik ediyorum inanılmaz bir atmosfer vardı görüyorsunuz. Takımımız 2. Ligi hak etmiyor, bir üst ligi hak ediyor. Bugün zor bir maç oldu bizim için, keyifli bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz, deplasmanda gol atmamız bize avantaj sağlamıştı, mutluyuz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme