Maç saati aynı, kumanya var

TFF 2. Lig Play-Off Yarı Final ilk maçında AFJET Afyonspor, Keçiörengücü'nü konuk edecek. AFJET Afyonspor, Ramazan ayı olması ve iftar saatine denk gelen maçın başlama saatinin değiştirilmesi için girişimlerde bulundu ancak sonuç alınamadı. AFJET Afyonspor'un kendi saha ve seyircisi önünde TFF 2. Lig Play-Off Yarı Final ilk maçında konuk edeceği Keçiörengücü maçı saati 19.00'da başlayacak. [&hellip]

TFF 2. Lig Play-Off Yarı Final ilk maçında AFJET Afyonspor, Keçiörengücü’nü konuk edecek. AFJET Afyonspor, Ramazan ayı olması ve iftar saatine denk gelen maçın başlama saatinin değiştirilmesi için girişimlerde bulundu ancak sonuç alınamadı. AFJET Afyonspor’un kendi saha ve seyircisi önünde TFF 2. Lig Play-Off Yarı Final ilk maçında konuk edeceği Keçiörengücü maçı saati 19.00’da başlayacak. Kulüpten yapılan açıklamada maç saatinin iftara denk gelmesi nedeniyle maçın iftar saatinden önce veya sonra oynanması için Kulüp bazında yapılan girişimler sonuç vermediği bildirildi. AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel’in maç saatinin değişmesi konusunda Keçiörengücü Kulüp Başkanı Sedat Tahiroğlu ile görüştüğü ancak olumlu yanıt alamadığı öğrenildi.
KUMANYALAR ÇOBAN’DAN
Ayrıca kulüpten yapılan açıklamada karşılaşmanın oynanacağı saatin İftar saatine yakın olması sebebiyle Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından seyircilere dağıtılmak üzere kumanya hazırlatılması yönünde bir girişimde bulunacağı da edinilen bilgiler arasında yer aldı.
Karşılaşmanın bilet fiyatlarında da bir değişiklik yapılmayacağı ve aynı fiyatlarla satışa sunulacağı belirtildi.

Bakmadan Geçme