Maç karakolda ve hastanede bitti

Afyonkarahisar’da oynanan 1. Amatör Lig maçında uzatma dakikalarına geçildiğinde ortalık karıştı. Bir çok polis ekibinin müdahele ettiği olaylarda 2 kişi hastanelik oldu. Taşoluk Belediyespor ile Sadıkbeyspor arasında bugün oynanmakta olan 1. Amatör Lig A Grubu maçında Taşoluk ekibi maçın 90 dakikasını 3-0 önde tamamladı. 90 dakika tamamlanıp maçın uzatma dakikalarına geçildiği sırada sahada çıkan olaylar [&hellip]

Afyonkarahisar’da oynanan 1. Amatör Lig maçında uzatma dakikalarına geçildiğinde ortalık karıştı. Bir çok polis ekibinin müdahele ettiği olaylarda 2 kişi hastanelik oldu.

Taşoluk Belediyespor ile Sadıkbeyspor arasında bugün oynanmakta olan 1. Amatör Lig A Grubu maçında Taşoluk ekibi maçın 90 dakikasını 3-0 önde tamamladı. 90 dakika tamamlanıp maçın uzatma dakikalarına geçildiği sırada sahada çıkan olaylar sırasında maçın hakemi darp edildi. Polisin anında müdühale ettiği olayda, yan sahalarda hazırda bulunan ekipler taraftarlar karşısında yetersiz kalınca takviye ekipler Zafer Spor Kompleksi yan sahalarına yönlendirildi. Çıkan olaylarda kafasına darbe alan bir kişi ile sıkılan biber gazından etkilenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

Polis olaylarla ilgili olarak 1 kişiyi göz altına aldı. Maç tatil edildi.

Haber

Bakmadan Geçme