• Haberler
  • Spor
  • Maç başladığı gibi tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Maç başladığı gibi tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

2017-18 futbol sezonunda TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Ümraniyespor ile Denizlispor Afyonkarahisar kampında hazır maçında karşı karşıya geldi. Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde bulanan yeni sahada gerçekleştirilen maça Ümraniye hızlı başlayan ekip oldu. Fakat Ümraniye girdiği ataklarda gole ulaşamazken maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı. Denizlispor da ilk yarıda kontrollü bir performans sergiledi.Maçın ikinci yarısında da [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Ümraniyespor ile Denizlispor Afyonkarahisar kampında hazır maçında karşı karşıya geldi. Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde bulanan yeni sahada gerçekleştirilen maça Ümraniye hızlı başlayan ekip oldu. Fakat Ümraniye girdiği ataklarda gole ulaşamazken maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı. Denizlispor da ilk yarıda kontrollü bir performans sergiledi.
Maçın ikinci yarısında da ekipler birbirine karşı üstünlük kuramayınca maç 0-0’lık skorla tamamlandı.
RANGELOV İLK
MAÇINA ÇIKTI
Ümraniyespor’un Süper Lig ekibi Konyaspor’dan transfer ettiği Dimitar Rangelov’da maçta oynarken, Rangelov yeni takımı Ümraniyespor forması ile ilk maçına çıktı.

Bakmadan Geçme