• Haberler
  • Eğitim
  • 'Maarif Modeli Tüm Kademelerde Sorunsuz Yürütülecek'

'Maarif Modeli Tüm Kademelerde Sorunsuz Yürütülecek'

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin tüm kademelerde sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli İzleme ve Değerlendirme Toplantısına başkanlık yaptı. 

Toplantıya; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez, Maarif Modeli Eğitim Yönetimi Eğitici Eğitimi Kursu’na katılan 18 farklı branş öğretmeni ve AR-GE Birimi öğretmenleri katıldı. Toplantı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

'Maarif Modeli Tüm Kademelerde Sorunsuz Yürütülecek'

Toplantı, 2024-2025 eğitim öğretim yılında uygulanmaya başlanan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili öğretmen, öğrenci ve velilerin düşüncelerini, yeni programa yaklaşımlarını, eğitim öğretime katkılarını ya da uygulamada yaşanan aksaklıkları belirlemek amacıyla gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci öğretmenlere verdikleri eğitimler ve gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı eğitici eğitmenlere teşekkür etti. Maarif Modeli’nin uygulanması esnasında yaşanılan sıkıntıları dinleyen Müdür Sünnetci, “Çözüm için gerekli olan tüm yolları en kısa sürede devreye sokarak Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin tüm kademelerde sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme