• Haberler
  • Genel
  • M. Kemal Arsoy Ortaokulu Afyon'da 2 Okuldan Biri Oldu

M. Kemal Arsoy Ortaokulu Afyon'da 2 Okuldan Biri Oldu

Maver Kemal Arsoy Ortaokulu üç adet 'Kalite Etiketi' almaya hak kazandı. Okul yabancı dil eğitiminde Afyonkarahisar'da önde gelen iki okuldan biri oldu.

Maver Kemal Arsoy Ortaokulu Çoklu Yabancı Dil Eğitim Modeli kapsamında bakanlıkça belirlenen pilot okullardan biri olarak 5’nici sınıftan itibaren uygulanan Çoklu Yabancı Dil Programı kapsamına alınarak haftada 14 saat İngilizce dersi ve ikinci yabancı dil olarak da 2 saat Almanca dersi eğitimi kapsamına alınarak Afyonkarahisar’daki iki okuldan biri oldu.

M. Kemal Arsoy Ortaokulu Afyon'da 2 Okuldan Biri Oldu

DÖRT TEMEL DİL BECERİSİ KALICI HALE GELECEK 

Maver Kemal Arsoy Ortaokulu bu yılda Afyonkarahisar’daki ilklerden olmaya devam ediyor. 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenen pilot okullardan biri olarak 5’nici sınıftan itibaren uygulanmaya başlanan çoklu yabancı dil programı kapsamına alınarak haftada 14 saat İngilizce dersi ve ikinci yabancı dil olarak da 2 saat Almanca dersi eğitimi kapsamına alınarak Afyonkarahisar’daki iki okuldan biri oldu.  Bu program kapsamında öğrencilerin hedef dile maruz kalma sürelerinin etkili ve verimli hale getirilerek 4 temel dil becerisini kalıcı hale getirilmesi ve öğrencilerin artan ders saatleri kapsamında öğrenme sürecine aktif katılımının arttırılması planlanıyor.

PROJELERDE ÜÇTE ÜÇ YAPILDI

Maver Kemal Arsoy Ortaokulu 2024-2025 Eğitim Öğretim yılına 3 adet eTwinning Ulusal Kalite etiketi alarak başladı. Maver Kemal Arsoy Ortaokulu 2023-2024 eğitim öğretim yılında yerli ve yabancı ortaklarla katıldığı projelerde eTwinning ulusal kalite etiketi alarak yeni eğitim öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaptı. Okul Müdürü Nuri Altaş, İngilizce Öğretmeni Zeynep Solumaz ile İngilizce Öğretmeni Sibel Altınsoy’un ortak oldukları projelerinde ulusal kalite etiketi alarak üçte üç yaptı.

Bakmadan Geçme