LYS'de müfredat dışı soru yok

Gün FM'de yayınlanan Gündem programına Sınav Temel Lisesi Rehberlik Öğretmeni Tülay Durgut konuk olarak katıldı. Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir'in sunduğu yayında konuşan Durgut LYS ile ilgili değerlendirmede bulundu.LYS 4 sınavında Tarih sorularının bazı zor sorularının tamamının 9, 10, 11 ve 12.sınıf müfredat konularından geldiğini belirten Sınav Temel Lisesi Rehberlik Öğretmeni Tülay Durgut, [&hellip]

Gün FM’de yayınlanan Gündem programına Sınav Temel Lisesi Rehberlik Öğretmeni Tülay Durgut konuk olarak katıldı. Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sunduğu yayında konuşan Durgut LYS ile ilgili değerlendirmede bulundu.
LYS 4 sınavında Tarih sorularının bazı zor sorularının tamamının 9, 10, 11 ve 12.sınıf müfredat konularından geldiğini belirten Sınav Temel Lisesi Rehberlik Öğretmeni Tülay Durgut, “Coğrafya soruları ise yine lise müfredatını kapsayacak şekilde hazırlanmış olup müfredat dışı soru bulunmamaktadır. Felsefe sorularının konu dağılımı açısından önceki yıllarla uyumlu olduğu görülmüştür. Din Kültürü soruları geçen yıla göre biraz daha kolaydı diyebiliriz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme