Lütfi Bergen, Aşk Bahçesi’nin konuğu

Yazar Lütfi Bergen, Kanal 3’te yayınlanan Aşk Bahçesi isimli programın konuğu olacak Hülya Kasnak ve Ümit Demir’in sunduğu Aşk Bahçesi programı önemli bir ismi konuk edecek. Programa Yazar Lütfi Bergen katlacak.“Azgelişmişlik Üstünlüktür”, “İslamcılık Söylem ve Eylem – Bir Şiddet Eleştirisi”, “Kenti Durduran Şehir” gibi önemli eserlerin müellifi olan, 2012 yılında TYB (Türkiye Yazarlar Birliği) tarafından [&hellip]

Lütfi Bergen, Aşk Bahçesi'nin konuğu

Yazar Lütfi Bergen, Kanal 3’te yayınlanan Aşk Bahçesi isimli programın konuğu olacak

Hülya Kasnak ve Ümit Demir’in sunduğu Aşk Bahçesi programı önemli bir ismi konuk edecek. Programa Yazar Lütfi Bergen katlacak.
“Azgelişmişlik Üstünlüktür”, “İslamcılık Söylem ve Eylem – Bir Şiddet Eleştirisi”, “Kenti Durduran Şehir” gibi önemli eserlerin müellifi olan, 2012 yılında TYB (Türkiye Yazarlar Birliği) tarafından “Edebi Metinde Din-İktisat” isimli eseriyle edebi tenkit dalında ödüle layık görülen Lütfi Bergen ile toplum-halk, kent-şehir, çarşı-pazar, özgür-hür kavramları üzerinden medeniyein konuşulduğu program bu gece saat 21’de Kanal 3 ekranlarında olacak. Lütfi Bergen’in günümüzün kentleşen yaşam tarzında pazarın yerini çarşının aldığını; el emeğiyle üretmeyen insanların da artık ekonomik olarak başkalarına bağlı olduğunu, bu yüzden de şehir kavramından uzaklaşıldığını vurguladığı programda aynı zamanda ilk toplumun, iddia edilenin aksine ilkel değil oldukça bilgili ve kabiliyetli olduğu da dile getirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme