Lütfen sesimizi ulaştırın…

Burmalı mahallesi muhtarlığının önünde ve Yarım Elma’nın arkasında iki direk arası AK Parti bayrağı yaklaşık 10 gündür asılıdır. Seçim yasaklarında da kaldırılmamıştır. Sadece parti seçim büroları ve parti bina önü bayrak pankart serbestken, Şimdi soruyorum 1 İktidar muhtarlıkları siyasallaştırdı mı ? Yardım kuruluşlarını siyasallaştırdı mı ? Afyon belediyesi Zabıtasına şikayet edilmesine rağmen neden kaldırılmıyor? Burmalı [&hellip]

Haber

Haber

Haber

Burmalı mahallesi muhtarlığının önünde ve Yarım Elma’nın arkasında iki direk arası AK Parti bayrağı yaklaşık 10 gündür asılıdır. Seçim yasaklarında da kaldırılmamıştır.
Sadece parti seçim büroları ve parti bina önü bayrak pankart serbestken,
Şimdi soruyorum 1
İktidar muhtarlıkları siyasallaştırdı mı ?
Yardım kuruluşlarını siyasallaştırdı mı ?
Afyon belediyesi Zabıtasına şikayet edilmesine rağmen neden kaldırılmıyor?
Burmalı Mahallesi muhtarı AK Parti’nin Muhtarı mı ?
Adaletse Herkese Adalet
Soruyorum 2
Burmalı Mahallesi Muhtarlık binası ne kadara yapıldı?
Belediye ne kadar harcadı?
Bu kadar büyük yapılması gerekiyorm uydu?
Binada herşey full yapılmış hangi bütçeyle şatafatlı yapıldı?
Bilbord ve herşey Şatafatlı olmak zorundamı?
Soruyorum 3
Ayrıca Bina Önündeki Bu beyaz demir Afyon Belediyesi yazan şeyler nedir hangi amaçla konmuştur.
Soruyorum 4
Gamze Döner önünde neden dubalar var ? Gamze Döner özel park yeri gibi kullanılıyor. Yemek yemeğe gelenler yanaşıyor. En işlek caddeyi daraltıyor. Afyon Belediyesi neden göz yumuyor???

Konunun muhatabı cevap veriyor

Burmalı Mahallesi muhtarlığının önünde ve Yarım Elma’nın arkasında iki direk arası Ak Parti bayrağı yaklaşık 10 gündür asılıdır. Seçim yasaklarında da kaldırılmadığı belirtilmiş. Bundan da bizleri sorumlu tutmuşlar. Muhtarın parti bayrağı asma indirme, bunları takip etme sorumluluğu yoktur. Bunun takibi siz gibi partizanların işidir. Ayrıca bununla ilgili şikayetin Yüksek Seçim Kurulu’na yapılacağını çok iyi biliyorsunuz?
Şimdi cevaplıyorum:
1- İktidar muhtarlıkları siyasallaştırdı mı? Muhtarlar her görüşten herkezin oyunu alan idarecilerdir. Burmalı Mahallesi muhtarı AK Parti’nin Muhtarı mı?Adaletse herkese Adalet.
Cevaplıyorum:
2- Burmalı Mahallesi Muhtarlık binası 36 mt prefabrik9mt depo kalan kısmı mutfak ve wc’den oluşmaktadır. Mahalle Muhtarlığımızdan daha büyük 2 katlı, tek katlı 100 mt geçen yeşil alana sahip muhtarlıklar da vardır. Olması da gerektiğini düşünüyorum. Binada herşey full yapılmış hangi bütçeyle şatafatlı yapıldı?ğı soruluyor. Bina içersinde yapılan tüm işlemler benim şahsi olarak yaptıklarımdır. 4 adet oturma koltuğu, masa, perde, tv, kamera, duvar kağıdı vb. bilbord ve herşey Şatafatlı olmak zorunda mı? Bilbord denilen ilan panosu hemen hemen tüm muhtarlıklarda vardır. bu bir ayrılacıkmış, Şatafat gibi görmeyi tedavisi bulunmayan hastalığa benzetiyorum
Cevap
3- Ayrıca bina Önündeki bu beyaz demir Afyon Belediyesi yazan şeyler nedir hangi amaçla konmuştur diye sorulmuş. Çicek saksısı… Siz ne olarak gördünüz bilmiyorum.. Son olarak Seçimlerin arifesinde şahsıma bir operasyon çekmeye çalışmanızı bir yerlere yaranmaya çalışmalarınızı Ayakta alkışlıyorum … Muhtarlığımıza Çay içmeye bekliyorum..
Muhtar Suat Uygur

Bakmadan Geçme