• Haberler
  • Genel
  • Lüks Oteller Zirvesi, Afyon’da – Kocatepe Gazetesi

Lüks Oteller Zirvesi, Afyon’da – Kocatepe Gazetesi

Uluslararası Luxury Termal Ürün Geliştirme ve Pazarlama Zirvesi, NG Güral Afyon'da düzenleniyor. İlk olma özelliği taşıyan zirve, 15-16 Ocak 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Afyon, başta NG Güral Afyon Wellness & Convention olmak üzere birçok değerli yatırıma tanık oluyor. Termal otelcilikte 'üst seviyede hizmet konsepti' anlamına gelen 'Luxury Thermal' kavramı, Avrupalı tur operatörleri ve seyahat acentalarının katılımıyla, [&hellip]

Lüks Oteller Zirvesi, Afyon'da

Uluslararası Luxury Termal Ürün Geliştirme ve Pazarlama Zirvesi, NG Güral Afyon’da düzenleniyor. İlk olma özelliği taşıyan zirve, 15-16 Ocak 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Afyon, başta NG Güral Afyon Wellness & Convention olmak üzere birçok değerli yatırıma tanık oluyor. Termal otelcilikte “üst seviyede hizmet konsepti” anlamına gelen ‘Luxury Thermal’ kavramı, Avrupalı tur operatörleri ve seyahat acentalarının katılımıyla, Türkiye’de ilk defa düzenlenen ‘1. Uluslararası Luxury Termal Ürün Geliştirme ve Pazarlama Zirvesi’nde tartışılacak. “Yaratan anlayışla” gerçekleştirilecek zirve, 15 – 16 Ocak tarihlerinde, NG Güral Afyon ev sahipliğinde yapılacak.
15-16 Ocak tarihlerinde düzenlenecek 1. Uluslararası Luxury Termal Ürün Geliştirme ve Pazarlama Zirvesi ile termal turizme yepyeni bir anlayış kazandırmak, Avrupa’ya Türkiye’nin “luxury thermal” konusundaki çalışmalarını tanıtmak ve Avrupa’daki ihtiyaçla ülkemizdeki arzı buluşturmak amaçlanıyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme