• Haberler
  • Genel
  • Lufian, Afyon'da açıldı – Kocatepe Gazetesi

Lufian, Afyon'da açıldı – Kocatepe Gazetesi

Kadın ve erkek spor giyimin önde gelen markalarından Lufian'ın Afyonkarahisar mağazası Afium Alışveriş Merkezi'nde açıldı Dünya çapında spor giyim üzerine yıldızı her geçen gün yükselen Lufian'ın Afyonkarahisar'daki ilk ve tek mağazası Afium Alışveriş Merkezi'nde açıldı. 'Günün her dakikası şık' konsepti ve spor kesimleriyle dikkat çeken Lufian'ın, Afyonkarahisar mağazası açılışı halk oyunu gösterisiyle başladı. Lufian'ın Afyonkrahisar, [&hellip]

Lufian, Afyon’da açıldı

Kadın ve erkek spor giyimin önde gelen markalarından Lufian’ın Afyonkarahisar mağazası Afium Alışveriş Merkezi’nde açıldı

Dünya çapında spor giyim üzerine yıldızı her geçen gün yükselen Lufian’ın Afyonkarahisar’daki ilk ve tek mağazası Afium Alışveriş Merkezi’nde açıldı. ‘Günün her dakikası şık’ konsepti ve spor kesimleriyle dikkat çeken Lufian’ın, Afyonkarahisar mağazası açılışı halk oyunu gösterisiyle başladı.
Lufian’ın Afyonkrahisar, Kütahya ve Eskişehir’de mağazası olmadığını belirten işletmeci Kadir Sevik, önemli bir markayı Afyonkarahisar’a kazandırmanın yanı sıra bölgedeki bir boşluğu doldurmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlattı.
Gençler için markanın önemine değinen Vali İrfan Balkanlıoğlu, marka olan bir markanın çok pahalı olmasına rağmen tercih edildiğini hatırlattı. Benzer iki üründen marka olmayanın gençlerce tercih edilmediğini vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, markaların gençler arasında bir statü kazanma aracı olduğunu vurguladı. Lufian’ın güzel ve gün geçtikçe değeri artan bir marka olduğunu ifade eden Balkanlıoğlu, “Bu markayı ilimize kazandıran değerli Emirdağlı işletmeci kardeşimize teşekkür ediyorum. Hayırlı ve bol kazançlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah bu ilkten sonra yenileri de açılmaya devam edecektir. Bütün Emirdağlıları kendi vilayetleri olan Afyon’a yatırım yapmaya davet ediyorum” dedi.
Halk oyunları gösterisinin de yer aldığı açılış öncesi dua edilirken kurdeleyi Vali Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve İşletme Sahibi Kadir Sevik kesti. Açılış sonrası Lufian ürünlerini uzun uzun inceleyen Vali Balkanlıoğlu ve Başkan Çoban, gençlerin giydiği ilginç renk ve kesimlerdeki kıyafetler üzerine de sohbet etti-ler. Açılışa Afyonkarahiar protokolünün yanı sıra Emirdağ protokolü ve vatandaşlar da katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme