LPG montajı, bakım-onarım kursu sona erdi

Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü'nce Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi kapsamında ilimizde düzenlenen Eğitimcilerin Eğitimi kurslarının 3’üncüsü Otomotiv LPG Montajı ve Bakım Onarım Kursu Afyonkarahisar Teknik Ve Endüstri Meslek ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi işbirliğinde yapıldı ve sona erdi Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü'nce Uzmanlaşmış Meslek [&hellip]

LPG montajı, bakım-onarım kursu sona erdi

Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü’nce Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi kapsamında ilimizde düzenlenen Eğitimcilerin Eğitimi kurslarının 3’üncüsü Otomotiv LPG Montajı ve Bakım Onarım Kursu Afyonkarahisar Teknik Ve Endüstri Meslek ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi işbirliğinde yapıldı ve sona erdi

Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü’nce Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi kapsamında ilimizde düzenlenen Eğitimcilerin Eğitimi kurslarının 3’üncüsü Otomotiv LPG Montajı ve Bakım Onarım Kursu, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesi dekanı Sayın Prof. Dr. Hasan Çimen, Otomotiv Bölüm Başkanı Doç.Dr. Hüseyin Bayrakçeken, Doç. Dr. İbrahim Mutlu, ve Afyonkarahisar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Sayın Erol Avcıoğlu’nun katılımı ile yapılan törenle sona erdi.
Kursa katılan öğretmenler, böyle bir kursa katıldıkları için; çok memnun olduklarını dile getirerek, kursu planlayan M.E.B. Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğüne, Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığına, Kursa ev sahipliği yapan ve her konuda kurs süresince yakın ilgilerini esirgemeyen Eğitim Merkezi Müdürü ve Kurs Yöneticisi Erol Avcıoğlu’na, Otomotiv LPG Montajı ve Bakım Onarım konularımda akademik düzeyde bilgi aktaran Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç Dr. Hüseyin Bayrakçeken, Doç. Dr. İbrahim Mutlu ve Arş. Gör. İbrahim Yavuz’a teşekkür ettiler.
Kurs süresi boyunca teorik ve pratik eğitim verilen öğretmenlere sertifikaları Eğitim Merkezi Müdürü ve Kurs Yöneticisi Erol Avcıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Hasan Çimen, Otomotiv Bölüm Başkanı Doç.Dr. Hüseyin Bayrakçeken ve Doç. Dr. İbrahim Mutlu tarafından verildi.

Bakmadan Geçme